MISTERIOZNI NESTANAK BEBE U PULI: Pronašli dete kod konterjnera, a onda mu se ponovo gubi svaki trag
Foto: Printscreen Youtube

Nema ga ni u bolnici ni u policiji

MISTERIOZNI NESTANAK BEBE U PULI: Pronašli dete kod konterjnera, a onda mu se ponovo gubi svaki trag

Hrvatska -

Javnost u Puli uznemirena je informacijom koja se pojavila na Fejsbuku, da je pored kontejnera pronađena promrzla beba zamotana u ćebence.

Na Fejsbuk profilu rukovodioca Humanitarnog udruženja "Naš san njihov osmeh" Igora Loparića juče uveče oko 22 sata objavljena je informacija o bebi pronađenoj pored kontejnera za đubre.

Bebu je navodno uzela jedna gospođa, koja je i svedok ovog užasnog događaja i odnela je u Hitnu pomoć.U pulskoj bolnici, međutim negiraju da je na hitnoj ili pedijatriji primljena takva beba. List Regional Express, piše da se njima putem društvenih mreža javio jedan muškarac koji je navodno bio prisutan kada je beba pronađena.

Portparolka PU Istarske Suzana Sokač rekla je da policija nije primila dojavu o ostavljenoj bebi, ali da proveravaju informacije s društvenih mreža. Potvrdila je i da beba, prema njihovim informacijama, nije primljena u pulsku bolnicu.

Neslužbeno se saznaje da se beba ipak nalazi u pulskoj bolnici i da je kod kontejnera navodno ostavio otac koji je bio pod dejstvom droge i alkohola, a bebu je, prema izjavama svedoka, u bolnicu odnela majka koja ju je tražila i pronašla kod kontejnera.

(dnevnik.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track