MISTERIOZNA SMRT: Mladi par se veselio na svadbi, a ujutro ih našli mrtve u apartmanu!
Foto: YOUTUBE

Tragedija u Istri

MISTERIOZNA SMRT: Mladi par se veselio na svadbi, a ujutro ih našli mrtve u apartmanu!

Hrvatska -
Dok su iznosili tela, pred zgradom se pojavio muškarac koji je vikao da je otac preminule devojke, i da je o tragediji čuo od njenih prijateljica, a ne od policije

VIŠNJAN - Beživotna tela 22-ogodišnje L. N. iz mesta Vrvari i njenog momka P. B. (27) iz Poreča pronađena su u nedelju ujutro apartmanu u istarskom mestu Bačva kod Višnjana.

Mladi par je u subotu bio na svadbi i kako se ujutro nisu pojavili na doručku do 9.30, gde su ih čekali ostali svatovi, zabrinuti mladoženja je otišao u apartman da vidi zašto ih nemai, međutim kada je ušao u sobu otkrio je da su oboje mrtvi.

Dok su iznosili tela, pred zgradom se pojavio muškarac koji je vikao da je otac preminule devojke, i da je o tragediji čuo od njenih prijateljica, a ne od policije. Uzrok smrti ovog para za sada je ostao misteroja. Policija je saopštila da su umrli nasilnom smrću, a hrvatski mediji spekulišu i da su se predozirali.

“U Opšoj bolnici Pula obavljena je obdukcija na tela momka i devojke. Nisu pronađeni vidljivi tragovi nasilja, a uzrok smrti još uvek nije poznat, s obzirom da je potrebno uraditi daljnja veštačenja na izuzetim biološkim uzorcima. Istraga je u toku, saopštili su u Policijskoj upravi.

(Klix.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track