(VIDEO) MONSTRUOZAN ZLOČIN U HRVATSKOJ: Mladić (23)  preklao devojku (17)!
Foto: Printscreen

Rasvetljeno brutalno ubistvo kod Osijeka

(VIDEO) MONSTRUOZAN ZLOČIN U HRVATSKOJ: Mladić (23) preklao devojku (17)!

Hrvatska -

OSIJEK - Policija je prema neslužbenim informacijama privela M.Š. (23) zbog sumnje da je ubio 17-godišnju Anu B.

Policija je na današnjoj vanrednoj konferenciji za novinare rekla da je mladić M. Š.,6. novembra posle verbalne rasprave na smrt izbo devojku. Policija je rekla da su mladić i devojka bili u vezi, a da je motiv ubojstva verojatno ljubomora.

Devojka je izbodena nožem i ostavljena da leži celu noć. Na telu nesrećne devojčice bilo je više od desetak ubodnih rana u gornjem delu tela. Smrtonosan je bio rez na vratu. Porodica, meštani i prijatelji Ane B. šokirani su zbog ovog ubistva. Za Anu kažu da je bila tiha, mirna i draga devojka.

Meštani kažu da su ih u nedelju noć probudili krici i zapomaganje. Bilo je stravično, ispričali su u šoku meštani Koške.

- Svekar je izašao kao i svako jutro da prošeta. Vratio se posle nekoliko minuta šokiran i rekao da je video ubijenu devojčicu - kratko nam je ispričala jedna od meštanki koja živi odmah uz silose.- Mi tu devojku poznajemo iz viđenja. Ona je ponekad vikendom dolazila kod brata koji živi par ulica dalje. Navodno je pronađena leđima naslonjena na zid. Ovde je neko dovukao ili je došla na tajni sastanak - rekla je komšinica.Ulična svetla se u ovom naselju gase u 1 sat. Prema prvim informacijama, Ana je ubijena između 2 i 7 sati. Neki od komšija čuli su urlike, dok drugi nisu čuli ništa.

- Ovdje posle 1 noću se gase svetla i tad vlada mrkli mrak. Zaista ne znam šta je ona tu sama tražila i radila -zaključila je susjeda. Anine najbolje prijateljice, koje žive u Osijeku, nisu znale da je mučki ubijena.

- Nismo se nekoliko dana čule s njom, ali ovo... Pa to je strašno - samo su kratko komentirale. Prijateljice su rekle da se Ana viđala s nekim mladićem koji nije iz njenog mesta. No njena porodica kaže da nikad nije imala dečka.

Ana je živela s roditeljima u kući u Ordanji kraj Koške. Ponekad je vikendima izlazila s prijateljicama u klub u Koški, a onda bi ostajala da spava kod brata Zvonimira koji je oženjen i ima dete. Upravo to dete je Ana često čuvala. Izlazila je najčešće s prijateljicama koje bi iz Osijeka došle u klub. Na mestu stravičnog zločina našli su i Anin bicikl. Dobila ga je od bliske prijateljice, koja ga je htela najpre da ga proda, ali je odlučila da ga pokloni Ani koja je bila lošeg financijskog stanja.(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track