NADROGIRANE ORGIJAMO SA HRVATSKIM DIREKTORIMA: Daju nam 4.000 evra i rade nam šta hoće!
Foto: Profimedia

Prostitutka sve raskrinkala

NADROGIRANE ORGIJAMO SA HRVATSKIM DIREKTORIMA: Daju nam 4.000 evra i rade nam šta hoće!

Hrvatska -

Državni direktori u Hrvatskoj verovatno ne bi sklopili milionske poslove da nema tri ključna faktora: prostitutki, kokaina i jahti.

Veliki broj moćnika koristi usluge eskort dame kada nisu sa svojim porodicama, a sastanke im često ugovaraju sekretarice. Sve prostituke su više nego dobro plaćene za svoje usluge o čemu svedoči cifra od 4.000 evra za vikend!

Neimenovana devojka (26) počela je pre šest godina da se bavi elitnom prostitucijom kaže da je ona imal sreće jer su joj dolazili "dobri klijenti". Ona nije pala u ruke dilera ili posesivnih svodnika, već je zapala u "zlatni kavez". Čak se i zaljubila u svoj klijenta, pa mu je na najprometnijim mestima u Zagrebu napisala "Molim te, vrati se, volim te".U pitanju je bio “predsednik uprave” koji je neko vreme bio sa zanosnom brinetom u vezi, ali je onda raskinuo ovu "vezu".

Nakon toga je otišla na izlet u Kornate i dobila 2.000 evra za produženi vikend. Prosečna zarada za vikend je oko 4.000 evra, ali je ovaj put dobila manje jer je otišla sa još dve drugarice. Inače, cene na tržištu su standardizovane i iznoes oko 500 evra za seks sa dvojicom. Dodatne usluge, kao što su oralni i analni seks, seksualna pomagala ili vanserijske želje, se naplaćuju oko 150 evra.

U sve je ušla slučajno. U Zagrebu je u jednom lokalu upoznala muško društvo, viđala se s njima nekoliko vikenda za redom, jedan od njih joj je posle postao "veza" za poslove.

"Ne maltretira me, uvek nam sredi vrhunske klijente, većinom poslovne ljude. Kad mi je prvi put predložio da odem s njim i njegovim prijateljima na vikend, nisam bila sigurna želi li samo zabavu ili će mi to i platiti, pa sam ga pitala", smeje se brineta.

Takođe, ona dodaje da uz prostituciju ide i droga.

"Kad sam tek počela, toliko sam na jahti na Hvaru povukla kokaina da sam po palubi skakala u sandalama dva sata u komadu. Bilo nas je nekoliko cura i rečeno nam je da ni u ludilu ne ulazimo na brod u cipelama, dakle, isključivo bose. Stvari smo odložile u sobe. Kako uveče više nisam znala za sebe, pilo se ceo dan, ja sam zaboravila na upozorenje, obula sandale i potpeticama probila pod. Sutradan, kad su svi došli k sebi, vlasnik je toliko poludeo da mi je najprije opalio šamar, potekla mi je krv iz nosa, danima sam imala masnicu, a onda pobacao sve cipele, moje i mojih koleginica, u more. Nije nam ništa platio", kaže brineta.

Ona dodaje, da je na ovaj način naučila da mora da poštuje klijente jer ih oni lepo plaćaju, a često im kupuju i skupocene darove.

"Sportisti su najgori od svih. Grubi su, bahati, neugodni, vulgarni, nemaju granicu, i misle da za svoj novac mogu dobiti baš sve što žele. Upoznala sam nekolicinu za koje mogu reći da naginju gospodi, ako se oni uopšte mogu nazvati tim terminom. Drogiraju se više od ikoga, uvek imaju kokain sa sobom, barem ovo što sam ja imala prilike da vidim. Gori od njih su još samo balavci, pripadnici zlatne mladeži. Sportisti vole cure iz Srbije i Crne Gore. Srpkinje su razuzdane, i s njima je uvek dobra zabava. Naše cure su, istina, dosta uštogljene, pogotovo kad su u pitanju "razvikane", javnosti poznate Hrvatice", rekla je brineta.

U Hrvatskoj je trenutno aktualno samo jedno veliko suđenje za organiziranje prostitucije na jahtama.

Glavni akter tog procesa je Slobodan Dubajić Dabi (61), poznati zagrebački trener borilačkih veština. On se tokom rata preselio u Beograd gde je otvorio javnu u kuću u kojoj su česti gosti bili prilično opaki tipovi, ubice i ratni zločinci, poput Arkana.

(večernji.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track