PANIKA U ZAGREBAČKOM STUDENJAKU: Dok se tuširala devojka je pogledala u pod i počela da vrišti!
Foto: Profimedia

Još jedan incident

PANIKA U ZAGREBAČKOM STUDENJAKU: Dok se tuširala devojka je pogledala u pod i počela da vrišti!

Hrvatska -

ZAGREB - Četvrti paviljon zagrebačkog Studentskog naselja Stjepan Radić po drugi se put u mesec dana našao se na meti manijaka.

Posle upada pljačkašice koja je upala u sobu jedne od devojaka i pokušala da joj ukrade novčanik, sinoć je u paviljona ušao mlađi muškarac.

On je u ženskom kupatilu sa tuš kabinama snimalo devojke koje su se tuširale."Moja prijateljica se tuširala, a neko je gurnuo mobilni ispod vrata. Kada je primetila kameru, vrisnula je i on je pobegao. Sva sreća da je pogledala dole i videla mobilni. Ko zna koliko ih je snimio a da nisu primetile", ispričala je prestravljena stanarka doma. Uprava doma je prijavila slučaj policiji koja intenzivno radi na pronalaženju ovog manijaka.

"Netko je ušao spolja i ko zna koliko je bio u paviljonu. Sigurno je da nije ušao kroz glavni ulaz. U roku od 4 minute obezbeđenje je bili na licu mesta", kažu iz Uprave.

Napominju kako je policija istog trena obaveštena, ali ostaje nejasno kako je muškarac ušao u paviljon. Poznato je da studenti često ostavljaju otvorena vrata za požarne stepenice, kako bi skratili put ulaska ili izlaska iz paviljona.

"Požarne stepenice se zatvaraju i imamo upozorenja i nalepnice da ta vrata moraju da se zatvaraju. E sad, ako neko od studenata, ostavi ta vrata otvorena, tu nastaje problem. Oni se često služe iako je to zabranjeno požarnim stepenicama i to je problem. Mi svaki dan po nekoliko puta obilazimo paviljone i uklanjamo prepreka, recimo flaše ili kišobrane koje studenti ostave da im se ta vrata ne zaključaju.

Studenti sami sebi na taj način stvaraju problem, a vi to ne možete da sprečite. Nisu svesni šta mogu da izazovu na taj način, kao što je možda i sada neko ušao preko požarnih stepenica" rekli su iz Uprave. Studenti svedoci, ukoliko ih ima zamoljeni su da se jave na recepciju doma kako bi se što pre pronašao počinilac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track