PERNAR ODGOVORIO NA PROZIVKE: Ako sam cirkusant, onda sam najbolje plaćeni cirkusant u Hrvatskoj!
Foto: Facebook

Izdržao ceo TV intervju

PERNAR ODGOVORIO NA PROZIVKE: Ako sam cirkusant, onda sam najbolje plaćeni cirkusant u Hrvatskoj!

Hrvatska -

"Ako sam cirkusant, onda sam najskuplje plaćeni cirkusant u Hrvatskoj jer primam oko 1.900 evra mesečno i imam saborsku govornicu. Jedan dobar cirkusant", izjavio je hrvatski poslanik Ivan Pernar gostujući na N1.

Nezaobilazno pitanje za Pernara bilo je zašto je tri puta u pet meseci prekidao televizijske intervjue i izlazio iz studija.

"Prvi put je bio gost naporan u studiju i nije mi se dalo da se tamo nadmudrujem. Druga dva puta su voditelji bili naporni. Hteo sam da uspostavim jedan standard svojim ponašanjem. Kada kažem voditelju da me pusti da pričam, onda neka me pusti da pričam, a ne da me maltretira tamo. Na studijama novinarstva uče studente da su ljudi koje oni intervjuišu njihovi pioni. Suprotstavio sam se takvom načinu komunikacije", odgovorio je Pernar.

Na pitanje da li je reč o performansu kada izlazi iz studija, rekao je: "Emisija postoji radi gosta, ne radi voditelja. I onda Aleksandar Stanković kaže - ovde će se pričati o čemu ja hoću. Onda ja kažem u sebi - imaš 60 minuta i onda ti pričaj sam sa sebom. Ako me zovete, onda mi dozvolite da kažem ono što želim da kažemi. Ako ne, neću da učestvujem u toj farsi i cirkusu", objasnio je hrvatski poslanik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track