PRVO ZAPALIO KOLA, PA SE UBIO: Bivši gradonačelnik Nina počinio samoubistvo u Zagrebu
Foto: Profimedia

Tragedija

PRVO ZAPALIO KOLA, PA SE UBIO: Bivši gradonačelnik Nina počinio samoubistvo u Zagrebu

Hrvatska -

Bivši gradonačelnik grada Nina, počinio je samoubistvo u Zagrebu.

Zagrebačko odeljenje za upravljanje u hitnim situacijama saopštilo je kako se jutros zapalilo privatno vozilo na adresi Gornji Bukovac 11a, a da je u blizini pronađena jedna mrtva osoba.

Iz zagrebačke policije kažu da je automobil marke "hamer" najverovatnije zapaljen lakozapaljivom tečnošću, a posle toga se 58-godišnji muškarac ubio.

Radi se o bivšem gradonačelniku grada Nina, 58-godišnjem Jakovu Šalovu. On je poslednji put viđen u petak u prostorijama svoje firme. Prijavljen je njegov nestanak, potraga je trajala dva dana, sve dok jutros građani nisu pozvali policiju kada su čuli pucnje. Kako doznaju hrvatski mediji, prvo je zapalio "hamer", a potom počinio samoubistvo.

"Da se nešto događa u dvorištu suseda, shvatila sam tek kad sam pogledala kroz prozor jer su automobili koji su se vozili po ulici, neprekidno trubili. Valjda kako bi upozorili na požar. Ne poznajem tog gospodina, a možda je bio u nekom poslovnom odnosu sa iznajmljivačem vozila. Kad sam okrenula broj vatrogasaca ekipe su zapravo već bile na putu. Strašno je gorelo. A ubrzo smo čuli da je kraj vozila i telo sredovečnog čoveka", ispričala je stanovnica Gornjeg Bukovca.

(Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track