RASKRINKAN TRANSVESTIT IZ BJELOVARA: Promenio pol da bi zavodio starce i krao im ušteđevinu
Foto: Facebook

Zaista bizaran slučaj

RASKRINKAN TRANSVESTIT IZ BJELOVARA: Promenio pol da bi zavodio starce i krao im ušteđevinu

Hrvatska -

Na hrvatskoj televiziji u jednoj emisiji otkriven je prevarant koji je promenio pol kako bi zavodio stare i psihički nestabilne muškarce ne bi li stekao korist od njihove imovine.

On se predstavljao kao medicinska sestra Ivana Zdravka Josipa Radoš, odnosno, Toto Gubić iz Bjelovara.

"Ta osoba se predstavila mom ocu kao medicinska sestra", kaže Renata, ćerka Alojzija, 78-godišnje žrtve prevaranta. Sve se odvijalo jako brzo, u sledeća dva dana nestalo je 13.700 kuna s tekućeg računa njenog oca.

Jednog dana bi sahranila jednog, a već za nedelju dana tvrdi kako nosi blizance drugom, a poduhvate deli i na Fejsbuku. Situacija je brzo kulminirala. Niko nije znao gde je Alojzije, prijavljen je nestanak policiji koja ga je locirala u bolnici u Bjelovaru. Kada je Renata došla u bolnicu, njen otac je bio u komi.

Otkrila da je on istog dana kada je završio u bolnici sat vremena pre sklopio ugovor s dotičnom osobom o životnom partnerstvu', prisetila se Renata. Ubrzo nakon toga Alozije je preminuo.

Onda je usledio novi šok. Naime, Ivana Zdravka potpisala je ugovor o izdržavanju s njenim ocem. Tako je Ivana Zdravka Josipa Radoš postala vlasnica trospratnice u zagrebačkoj Dubravi.

Kada je Renata videla dokument znala je da se njen tata potpisivao s Alojzije, a ne Alojz kako piše u ugovoru, što je bilo sumnjivo. Grafolog je utvrdio falsifikovanje potpisa.

Ipak, priča se nastavlja. Nedelju dana kasnije u istoj kući se našao novi muškarac. Međutim, porodica tog čoveka prijavila je nestanak i policija ga je izbavila iz kuće i vratila u Jajce. Pre nego što su ga locirali i vratili porodici, Ivana Zdravka objavila je kako je trudna - nosi blizance. Neverovatno, ali muškarac iz Jajca potpisao je kako ih priznaje!

Ono što je najzanimljivije da se dotična Ivana Zdravka na Fejsbuku pohvalila i slikama sa nekadašnjim hrvatskim premijerom Zoranom Milanovićem.

Volela da se slika i sa poznatim ličnostima, Foto: Facebook
Volela da se slika i sa poznatim ličnostima, Foto: Facebook

(Jutarnji/Provjereno)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track