RAZBOJNICI BEZ SRAMA: Opljačkali i vezali teško bolesnog čoveka koji je bio na aparatu za kiseonik
Foto: Profimedia

Ukrali mu ušteđevinu

RAZBOJNICI BEZ SRAMA: Opljačkali i vezali teško bolesnog čoveka koji je bio na aparatu za kiseonik

Hrvatska -

Dvojica maskiranih razbojnika su u Đurđevcu, u Hrvatskoj, provalila su u kuću teško bolesnog 63-godišnjaka i ukrali mu svu ušteđevinu. Reč je o nekoliko desetina hiljada kuna.

Nesrećna žrtva je zbog zdravstvenih problema s plućima stalno priključen na aparat za kiseonik od kojeg se ne može odvojiti, ali razbojnici nisu imali nimalo milosti pa su mu odmah vezali ruke kako ih ne bi omeo.

Razbojnici su napravili pravu premetačinu po kući i na kraju su pronašli ušteđevinu koju je 63-godišnjak čuvao u svojoj sobi, a ukrali su mu i novčanik s dokumentima i mobilni, a razbili su i fiksni telefon kako ne bi odmah zvao policiju.

"Kad su razbojnici otišli, nekako je uspeo da se odveže i zatražio je pomoć komšinice koja živi preko puta. Ona je odmah pozvala policajce i hitnu pomoć", kaže jedan od suseda.

Razbojnici su, dodaje sused, sigurno bili dobro upoznati s njegovim zdravstvenim stanjem. Teško bolesni 63-godišnjak živi sam i nikad se nije ženio, a već pet godina, zbog zdravstvenih problema, nije izašao iz kuće.

(Jutarnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track