STRAVA U MIRNOM HRVATSKOM SELU: Sekirom udario čoveka po glavi samo jer mu je preprečio put!
Foto: Profimedia

Potraga za napadačem

STRAVA U MIRNOM HRVATSKOM SELU: Sekirom udario čoveka po glavi samo jer mu je preprečio put!

Hrvatska -
GRAB - Pitomo i mirno selo Grab kod Trilja u zaleđu Splita ne pamti, barem ne u poslednjih nekoliko decenija, događaj sličan onome u subotu popodne.

Tridesetdvogodišnjeg vozača kamiona, takozvane "labudice" Nikolu Đ. iz Sinja u subotu oko 17.30 teško je povredio 58-godišnji meštanin Graba udarivši ga tesarskom sekirom u prednji deo glave. Vozač je operisan u KBC-u Split, a nervozni napadač pobegao je u svom golfu i otada ga policija intenzivno traži.

"Nemojte se ljutiti, ali niko vam se neće slikati, niti će vam itko govoriti za novine pod imenom i prezimenom, jer naš meštanin koji je udario tog maloga nije baš bezopasan tip. Dobro, on meštane ne dira, ali svi znamo da nema dana radnog staža, a da odlično živi. Do incidenta je došlo jer mu je ovaj vozač labudicom zatvorio put koji je i inače uzak. Nije ga on namerno zatvorio, nego je upravo trajao iskrcaj bagera s labudice kad je ovaj naš meštanin naleteo. Ne znam što mu se toliko žurilo kada je u vojnoj penziji i inače odaje utisak da mu se nigde ne žuri. Niko od nas ne zna šta uopšte radi, jer u Grab dođe preko vikenda, a inače živi u Splitu. Dobro, jeste mu ovaj zatvorio put, ali da ovaj naš posegne sa sekirom i ušicom udari čoveka posred čela, to stvarno nije red!", kažu meštani.

Iz PU splitsko-dalmatinske kažu da je više svedoka prisustvovalo incidentu i videlo okolnosti povređivanja, a potvrdili su iz policije da do kraja nedelje nisu uspeli da uhvate počinitelja kojem znaju identiet.

(Slobodna Dalmacija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track