STRAVA U VINKOVCIMA: Devojčica (10) je molila za pomoć, a krv joj se slivala niz lice!
Foto: Profimedia

šok i neverica

STRAVA U VINKOVCIMA: Devojčica (10) je molila za pomoć, a krv joj se slivala niz lice!

Hrvatska -

VINKOVCI - "Teto, pomozite mi, pas me je ugrizao", rekla je 10-godišnja devojčica u ponedeljak oko 13 sati ušavši u lokalnu prodavnicu u Vinkovcima

Držala je ruku preko lica, sa koje joj se slivala krv. Nije čak ni plakala, a bila je toliko prisebna da je prodavačicama izdiktirala telefonski broj svog oca moleći da ga nazovu.

"Kada je sklonila ruku s lica, koji me je šokirao. Mislila sam da joj je pola nosa bilo odgrizeno. Koleginica i ja potrčali smo da joj pomognemo, zvale smo Hitnu pomoć, potom i oca, i dete je vrlo brzo odvezeno u bolnicu", rekla nam je jedna od prodavačica u radnji u koju je devojčica došla da potražiti pomoć.

Nju je na ulici dok se vraćala iz škole za lice ugrizao stafordski terijer.

"Sve vreme bila je prisebna, a rekla je da ‘pas i čika koji ga je vodio nisu ništa krivi’. Da je ona čučnula da ga pomazi, jer se s njime često igrala, ali da je on onda ugrizao", rekla je šokirana prodavačica.

Policija je potvrdila da se dogodio napad psa na dete i da će nakon istrage, saslušanja svedoka i 23-godišnjeg vlasnika psa policija procesuirati vlasnika. O težini ozljeda nisu mogli ništa da kažu.

Devojčici su najpre sanirane pobvrede u bolnici u Vinkovcima, a nakon toga je prebačena na Odljenje za otorinolaringologiju, gde nisu želeli ništa da kažu o njenim povredama.

(jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track