STRAVIČNA NESREĆA KOD ŠIBENIKA: Žena izgorela u autu posle teškog sudara
Foto: Profimedia

Užas

STRAVIČNA NESREĆA KOD ŠIBENIKA: Žena izgorela u autu posle teškog sudara

Hrvatska -

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u subotu nešto iza 15 sati dogodila na putu Šibenik-Drniš, kod mesta Pokrovnik, na mestu je smrtno stradala 37-godišnja vozačica Reno klija ogulinskih tablica.

Posle sudara sa Škodom Fabiom, klio je sleteo s kolovoza na krov i udario u stablo, pa se potom zapalio automobi u kome je nesrećna žena izgorela.

" Posle uviđaja je utvrđeno da je do nesreće došlo kada je automobil Reno klio prilikom skretanja u zavoju u desno, usled neprilagođene brzine prešao u suprotnu traku i frontalno se sudario s automobilom Škoda Fabia za čijim je upravljačem bio 61-godišnji muškarac", rekla je Marica Kosor, portparol šibenske policije.

Ona nije mogla da potvrdi da li je nesrećna 37-godišnjakinja još bila živa u trenutku kad je njen automobil zahvatila vatrena buktinja. Inače, u Fabiji je teške i po život opasne povredee zadobila 64-godišnja suvozačica.

Ona je zadobila prelom leve ruke, desne noge i frakturu nekoliko pršljena, a povređeni su joj i unutrašnji organi. Na odeljenju je Intenzivne nege i dalje je životno ugrožena. Vozaču Škode konstatovane su, pak, lakše telesne povredeede.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja