OVO JE SUPRUGA IZ PAKLA: Vidovnjakinja naručila ubistvo muža, i pokušala da zadavi novog partnera!
Foto: Printscreen Regionalni.com/Tihana Drumev

Udala se na prevaru

OVO JE SUPRUGA IZ PAKLA: Vidovnjakinja naručila ubistvo muža, i pokušala da zadavi novog partnera!

Hrvatska -
VARAŽDIN - Vidovnjakinja Rajna gotovo je stajala života Tihomila Buterina, bivšeg pripadnika Legije stranaca iz Oroslavja. Upoznao je preko oglasa jer je imao je problema sa suprugom koja ga je prevarila, pa je tražio Rajnin savet

Vidovnjakinja je detaljno opisala muškarca s kojim ga je supruga prevarila, a koga je on poznavao, pa joj je potpuno verovao.

Tražio je još saveta od nje, pa i posle dobijanja imejla iz neke banke u Španiji kojim su ga obaveštavali da je nasledio 12,7 miliona dolara, od neke porodice sa istim prezimenom kao i on, a koja je stradala u cunamiju na Baliju. Iako su mu svi govorili da je to prevara, Rajna mu je rekla da je to tačno i da ga "vidi sa novcima u rukama".Buterin tada nije znao da je osoba kojoj je beskrajno verovao zapravo Ruža Šimunković (52) iz Zasadbrega, kojoj se u vreme njihovog poznanstva sudilo jer je pokušala da naruči ubistvo muža kako bi nasledila njegov stan u Varaždinu i penziju.

Ona je u međuvremenu i osuđena za pokušaj ubojstva bivšeg supruga, vojnog invalida Ante Marjanovića (56) iz Varaždina, koji je tek na suđenju saznao da je oženjen Rajnon! Mislio je, kaže, da je bio kum na svadbi, a oni su zapravo venčali njih. Suprugu iz pakla prijavio je Zoran Oršoš kad je saznao da Ruža osim njega nagovara i druge ljude da ubiju Antu i nudi im 500 evra nagrade. Protiv nje je svedočilo čak četvero ljudi, potencijalnih 'plaćenih ubica'. Suprug Anto je potvrdio da mu je u kafu stavljala neko opojno sredstvo od kojeg mu se spavalo.

Ona je osuđena na tri godine zatvora, a na sudu sde upravo se rasvetljava i pokušaj ubistva Tihomila Buterine. Njega je pokušala da zadavi na putu u Španiju. Prema optužnici 18. oktobra 2012. godine, Ruža je tokom puta iz Hrvatske u Sloveniju Buterina omamljivala sredstvima za smirenje i antidepresivima.

"Uz putu mi je dvaput dala da popijem kapućino koji je sipala iz termos boce i počelo mi se spavati. U Sloveniji ga je dovela do neke napuštene kuće s dvorištem. Tamo sam zaspao i u jednom je trenutku osetio kako mi se oko vrata zateže konopac. Video sam Rajnu kako stoji iznad mene i zateže mi konopac oko vrata. Ali sam nekako uspeo da joj ga istrgnem iz ruke. Tada me je nečim teškim udarila u glavu, a celu glavu mi je oblila krv.Pitala me je da li želim da me upuca pištoljem i gurnula ruku u torbicu. Potrčao sam prema putu" pričao je Buterin.

Buterin je zaustavio neki autobus i vozač je pozvao policiju, koja je onda s psima i u pancirkama tražila Ružu oko te napuštene kuće. Idući dan, na policiji u Ljubljani, kada su mu policajci pokazali fotografije 12 žena, odmah je prepoznao Rajnu i tek tada saznao njeno pravo ime.- Ta vaša Rajna nije bajna – rekao mu je policajac tada, pokazavši mu novine u kojima je pisalo da je htela da ubije supruga u Hrvatskoj.

Ruža Šimunković, ili 'supruga iz pakla', kako su je prozvali mediji, tvrdila je da ju je Buterin pokušao silovati i da je tražio da ga oralno zadovolji. Međutim, policajac koji ju je pronašao, rekao je da se krila, jer je bila u žbunju, obučena u crno i nije delovala ni najmanje uplašeno.

(jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track