SVIREPO UBISTVO U ŠIBENIKU: Muž čekićem razbio ženi glavu!
Foto: YOUTUBE

Porodična tragedija

SVIREPO UBISTVO U ŠIBENIKU: Muž čekićem razbio ženi glavu!

Hrvatska -

ŠIBENIK - Marijan Vukorepa (68) je suprugu Šveđanku (72) posle svađe oko novca ubio čekićem

Ovo monstruozno ubistvo dogodilo se u noći sa utorka na sredu u mestu Dubrava kod Šibenika.

Policijskom istragom utvrđeno je da se u kući Marijan Vukorepa (68) posvađao oko para sa 72-godišnjom suprugom, inače, švedskom državljankom, a onda je više puta čekićem udario u glavu. Nesrećna žena preminula je na licu mesta.

Marijan Vukorepa više od 40 godina živeo je i radio u Švedskoj, u kojoj se venčao sa Šveđankom i s kojom ima dvoje odrasle dece. Bračni par Vukorepa svakog leta dolazio na odmor u svoju porodičnu kuću u šibenskoj Dubravi, a od kada je Marijan u penziji i nekoliko puta godišnje.

Komšije s kojima smo razgovarali posle ovog svirepog ubistva, Marijana i njegovu suprugu opisuju kao dobre i pristojne ljude, i kažu da nikad nisu čuli, ni videli da se supružnici svađaju ili da imaju nekakve razmirice. Delovali su nam, dodaju oni, kao savršen bračni par, dobrostog imovinskog stanja i bez ikakvih problema. Stoga, se ne mogu da se načude da je Marijan mogao na ovako svirep način da ubije ženu.

Marijan je u sredu ujutro oko pet sati nazvao svoju sestru i rekao joj da je ubio ženu, a sestra je odmah pozvala policiju.

(jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track