(VIDEO) AFERA DNEVNICE: Bivši šef Milanovićevog kabineta izašao iz pritvora i vratio se u Sabor
Foto: Printscreen YouTube

Nazad u parlament

(VIDEO) AFERA DNEVNICE: Bivši šef Milanovićevog kabineta izašao iz pritvora i vratio se u Sabor

Hrvatska -

Tomislav Sauha, bivši šef kabineta nekadašnjeg hrvatskog premijera Zorana Milanovića i glavni akter Afere Dnevnice, koja je potresla Hrvatsku, izašao je iz pritvora i vratio se u Sabor kao poslanik, samo ne više SDP-ov, nego nezavisni.

"Vratio sam se u Sabor jer moram da radim i da živim od nečeg", rekao je Sauha okupljenim novinarima, ali nije hteo da priča o Aferi Dnevnice.

(VIDEO) AFERA DNEVNICE TRESE HRVATSKU Bivšem šefu Milanovićevog kabineta određen pritvor

"Jako dobro znate da ne mogu da govorim u istrazi... Nisam kriv i glavni cilj mi je da se sazna ko je kriv za Aferu Dnevnice", kazao je i zahvalio se medijima na korektnom izveštavanju. Pritvor u Remetincu ga nije slomio, dodao je.

"Nije bilo loše unutra. Već sam i zaboravio da sam bio tamo. Slomio se nisam i neću. Takođe, neću se sakrivati, došao sam na posao. Izlizana je fraza, ali ja imam poverenje u institucije. Meni je sad u interesu da se sazna ko je to uradio. Ja nisam, ali neko jeste. U interesu mi je da se to sazna", odgovorio je Sauha novinarima i ponovio da mora da radi jer živi od plate, a mora da finansira svoju odbranu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track