(VIDEO) MAJKA UBIJENE ZAGREPČANKE (18): ĆERKA MI JE BILA TRUDNA, napadao je tri puta, a sada je ubio
Foto: Printscreen

Ubistvo koje je šokiralo Hrvatsku

(VIDEO) MAJKA UBIJENE ZAGREPČANKE (18): ĆERKA MI JE BILA TRUDNA, napadao je tri puta, a sada je ubio

Hrvatska -

ZAGREB - Sinoć je u Zagrebu ubijena Kristina Krapljan (18). Osumnjičeni za ubistvo je njen bivši dečko, 19-godišnji David Komšić.

On je izbo nožem u njenom automobilu na parkiralištu ispred zgrade u kojoj devojka živi. Kristina je na mestu ostala mrtva. Kako saznaje Index, osumnjičeni za ubistvo tinejdžerke, ima je od 2015. godine zabranu prilaska Krapljanovoj!

Vesna Krapljan, majka ubijene tinejdžerke izjavila je da je Komšić neprestano napadao i prijetio njenoj ćerki, ali da policija nije ništa preduzela uprkos zabrani prilaska koju je imao. Ona je dodala da je Kristina bila u drugom mesecu trudnoće.

"Prvi put ju je tukao kod crkve, drugi put joj je uzeo mobitlni, treći put joj je razbio auto. I četvrti put je ubio", kroz suze govori Kristinina majka. David je 27. novembra 2016. godine fizički napao Kristinu. Prema dokumentaciji koju poseduje Index, njoj je dok je vozila automobil, put preprečio drugi automobil.

"Komšić je tada razbio vozačevo staklo i uz pomoć još jedne osobe fizički napalo devojku", stoji u dokumentaciji. Majka je pokazala i sudsko rešenje kojim se Davidu Komšiću zabranjuje prilazak Kristini. Rešenje datira od maja 2015. godine!

U njemu stoji i da će tada šesnaestogodišnji David završiti u zatvoru ako se ne bude pridržavao mera opreza.

Prema rešenju on je imao zabranu posećivanja Kristininog prebivališta i boravišta, zabranu približavanja i uspostavljanja direktne ili indirektne veze, nije smeo da joj se približi na razdaljinu bližu od 300 metara niti je kontaktira.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Rane koje nikada neće zarasti: Ove holivudske zvezde su nakon života sa nasilnicima pronašle način da budu srećne

(index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track