(VIDEO) SKANDAL NA HRT: Pernar usred razgovora napustio Stankovićev studio, prekinuta emisija!
Foto: Printscreen Facebook

Hrvatska u šoku

(VIDEO) SKANDAL NA HRT: Pernar usred razgovora napustio Stankovićev studio, prekinuta emisija!

Hrvatska -

Ivan Pernar, predstavnik koalicije Živi zid bio je gost ovonedeljnog izdanja emisije Nedeljom u dva koja ima status najvažnije družtveno- političke emisije u Hrvatskoj, ali već posle 15-ak minuta ustao je sa stolice i napustio studio, čime je emisija naprasno prekinuta.

Iz studija je otišao izvređavši HRT, rekavši da mu nije dopušteno da do kraja odgovori na pitanje.

Pernar je HRT-ov informativni program nazvao je horor filmom koji ne može ni da se gleda, a utvrdio je da su svi HRT-ovi programi podređeni istom cilju, držanju Hrvatsle pod dominacijom Vašingtona i Brisela.

"Informativni program je horor film. HTV-ov Dnevnik je najmanje gledani središnji dnevnik. Sadržaj je negledljiv. Zadatak je da se građani drže u lažnoj stvarnosti, u iluziji. Većina gledalaca HRT-a ne zna da je 1948. godine napravljeno etničko čišćenje 750.000 Palestinaca. Izrael je država koja je stvorena na etničkom čišćenju", rekao je.

Voditelj emisije ga je upitao da li bi onda on ukinio sve HRT-ove kanale, ali Pernar je poželeo nešto kaže o Palestini i zapretio odlaskom iz studija ako mu Stanković ne dozvoli da završi.

Voditelj mu je rekao da se ne ljuti, a Pernar ga je počeo ispitivati hoće li mu dozvoliti da završi.

"Vidim da mi ne dozvoljavate da kažem do kraja, odlazim iz emisije! Želim vam svako dobro", rekao je na kraju Pernar i otišao, a Stanković je emisiju odjavio.

Pernar je posle emisije na svom Fejsbuku napisao da nije hteo da učestvuje u "farsi u režiji Aleksandra Stankovića koji postavi pitanje pa ne dozvoljava da se odgovori".

"Zapravo problem nije u odgovoru, nego istini o kojoj se ne sme govoriti na HRT-u", napisao je Pernar.

Isto je kasnije uradio i Stanković i na svom Fejsbuku objavio video iznad koga je napisao:

"Dragi Ivane, pomalo te volim. Ovo je jedna od rijetkih nedjelja kad ću moći ručati na vrijeme"

(Jutranji/ 24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track