(VIDEO) SLUČAJ TINA ŠUNJERGE: Kako je najbolji učenik postao ubica roditelja?
Foto: Printscreen/ Facebook

Region u šoku

(VIDEO) SLUČAJ TINA ŠUNJERGE: Kako je najbolji učenik postao ubica roditelja?

Hrvatska -

Nastavlja se istraga u slučaju dvostrukog ubojstva u Čistoj Velikoj koje je potreslo Hrvatsku.

Prošle subote 19-godišnji Tin Šunjerga ubio je 45-godišnju majku na porodičnom imanju pored Čiste Velike, a tome je navodno svedočio jedan od njegovih prijatelja.

Dva sata kasnije, sin je ubio i svog 45-godišnjeg oca, pripadnika Specijalne policije Split, nakon čega je navodno otišao na rođendansku zabavu, gde je najmanje dvojici prijatelja rekao što je učinio.

Ispituju se i svi koji su se družili s osumnjičenim Tinom Šunjergom. U školu koju je pohađao, i u kojoj je od prvog do sedmog razreda bio njezin najbolji učenik, stigao je i tim za psihološke krizne intervencije iz Splita - kako bi deci pomogao da prebrode traumu koju su doživeli.

Pucanj u dušu meštana

"Pucanj u zatiljak majci i ocu - pucanj je u dušu svih meštana Čiste Velike. Najteže je deci da to prihvate. Zato je tu tim za psihološke krizne situacije. Ovo je jedno malo mesto sva deca su na jedan vrlo intenzitivan način uključena, informisana o događaju i nekako mislim da ćemo razgovarajući s njima da ih vratimo u nekakvu ravnotežu", kaže Blaženka Klarić, glavna u timu za psihološke krizne intervencije Splitsko-dalmatinske i Šibensko-kninske županije.

Ravnoteži bi pomogli i odgovori na brojna pitanja koja se nameću. Prvo među njima: kako je moguće da je najbolji učenik škole postao dvostruki ubica?

(index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track