(VIDEO) JEZIVO PISMO BOŠNJAKINJE IZ SIRIJE: Spremite se za smrt dok još ima vremena!
Foto: Interpol

Bezočno vrbovanje

(VIDEO) JEZIVO PISMO BOŠNJAKINJE IZ SIRIJE: Spremite se za smrt dok još ima vremena!

Bosna i Hercegovina -
Na bh.portalima osvanuo poziv muslimanima da dođu u Islamsku državu i oda toj ozloglašenoj terorističkog organizaciji

BANJALUKA/DAMASK - "Moja ćerkica se rodila u Siriji, odabranoj zemlji...

Nosila sam je u naručju dok sam s mužem hodala po ulicama, a gradom je odjekivao zvuk našida - arapskih kasida u kojima su opisivali lepote džihada i vrhunac ljubavi za Alaha, lepote dženetske, i lavove neustrašive, borce mudžahide" - stoji u pismu objavljenom na bh. portalima koji podržavaju zloglasni ISIL, a napisala ga je Bošnjakinja koja se s porodicom preselila u zemlju gde se svakodnevno gine u krvavim pohodima džihadista.

Ova poruka, koja očigledno služi za vrbovanje na odlazak u redove ozloglašene terorističke organizacije, puna je pohvale islamističkih terorista, odgovornu za stravične zločine. Ta Bošnjakinja ubeđuje čitaoce ubeđuje kako u Siriji teku med i mleko i poziva ih da im se pridruže.

"Šta je s vama, o, muslimani!? Otvorite oči, poslušajte ako želite da vas Alah uputi, omekšajte te stene od srca. Pustite izgovore 'ima vremena', spremajte se za smrt dok još ima vremena - pre nego što vas ona stigne nespremne, dajte Alahu ono najbolje od vas. Pa Alah zaista zna i ko hoće i ko može, i ko neće i ko uopšte ne razmišlja o tome. Siluju naše sestre! Muslimansku decu i braću ubijaju", navodi ona u pismu zaboravljajući da doda da te zločine na najkrvoločnije načine čini baš ISIL, za koji agituje.

Baš nijednom rečenicom ona ne spominje horor koji svakog dana vlada u gradovima pod kontrolom terorističke organizacije koju neumorno veliča. Nije spomenula, na primer, stravičnu ispovest izvesne Line, žene koja je uspela da pobegne iz ISIL i čija je dramatična ispovest zgrozila svet. Ona je otvoreno ispričala kako verski sudovi ISIL ni za šta kažnjavaju žene bičevanjem, prebijanjem, odsecanjem udova ili glave, kamenovanjem do smrti. Presude se donose ad hok, bez dokaza, samo na osnovu toga što je neko rekao nešto ili čuo da neko kaže.

Lina je ispričala i kako je jednoj Tunižanki, sudiji za šerijatsko pravo koju je nazvala čudovištem i sadistom, lično vođa ISIL Abu Bakr al Bagdadi dozvolio da kao svadbeni poklon odseče glavu drugoj sudiji, koja je trenutno bila pala u nemilost.

Ova teroristička organizacija, kojoj se, nažalost, pridružilo i više stotina muslimana građana BiH, odgovorna je za brojna ubistva ne samo u Siriji i Iraku, gde je najjača, već i širom sveta, gde su u proteklih nekoliko godina izvedeni mnogi teroristički napadi s potpisom ISIL.

(Nezavisne)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track