(VIDEO) NOVI MAKEDONSKI PREMIJER KATEGORIČAN: Vodićemo politiku ujedinjavanja u interesu svih građana
Foto: Fonet AP (1.6.2017)

Zoran Zaev

(VIDEO) NOVI MAKEDONSKI PREMIJER KATEGORIČAN: Vodićemo politiku ujedinjavanja u interesu svih građana

Severna Makedonija -

"Hvala vam danas šro ste sa nama. Poštovani građani, završen je čin predaje dužnosti premijera, razgovarao sam sa odlažećim tehničkim premijerom, gospodin Emilom Dimitrjievim i bio je upoznat sa svim potrebnim detaljima koji treba da znam po osnovu celog protokola i kao što propisi propisuju", rekao je Zaev posle primopredaje dužnosti.

"Bio sam upoznat sa situacijom u zemlji,koja nije sjajna, ali nije dramatična, kako neki prenose. Kada napravimo provere odmah ćemo obavestiti građane", istakao je Zaev.

"Drago mi da je primopredaja obavljena na pijateljski način i tako se šalje poruka građanima da bez obzira na političke okolnosti, naše političke stavove i ponekad suprotstavljene političke protivnike, svi zajedno moramo da radimo jedni za druge, za građane, za zemlju, za reforme i sve što je od interesa za građane", kaže Zaev.

"Dakle, još jednom čestitke Makedoniji za novu vladu, Bog će dati pamet na našim političarima, mudro da se bave isključivo u interesu građana i Boga da čuva Makedoniju ", ističe Zaev.

(Kurir.rs/Sloboden Pečat.mk)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Vicevima odzvonilo, od danas plaćate i “masne” šale!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track