ČEKIĆEM NAPAO KOMŠIJE PA OBJAVIO NA FB DA JE UBIO MONSTRUME: Prvo im obio vrata, a onda je započeo krvavi pir
Foto: Printscreen Facebook

umesto svadbe sahrana

ČEKIĆEM NAPAO KOMŠIJE PA OBJAVIO NA FB DA JE UBIO MONSTRUME: Prvo im obio vrata, a onda je započeo krvavi pir

Severna Makedonija -

U Velesu je četrdesetšestogodišnji Spase Veljanov rano jutros oko dva sata posle ponoći ubio je svog komšiju i povredio četiri člana njegove porodice.

Rano jutros oko 3 sata Spase Veljanov. je nasilno je ušao u porodičnu kuću svog komšije D.N. (66), sa kojim je bio u lošim odnosima. Prvo je ušao u sobu gde je spavala ćerka i napao je čekićem, kada su čuli vrisku uleteli su njeni roditelji a on je krenuo da ih udara čekićem i pajserom.

foto: Printscreen mkd.mk

Mesto zločina... Dom nastradalog D. N.

Sa drugog sprata je strčao i brat sa suprugom da vidi šta se dešava kad je čuo pozive u pomoć, kada ih je Veljanov izudarao. Policija je saopštila da je napadač uhapšen, i da su povređeni prevezeni u velešku bolnicu, gde je D.N. podlegao povredama, a njegova supruga je u kritičnom stanju s ateškim povredama glave.

Monstrum je pre svog krvavog pira ostavio jezivu poruku na Fejsbuku

"Fejsbuk prijatelji ja danas prekidam ćutanje, posle 47 godina, bio sam gluv i nem a sada sam rešio da ubijem moje monstrume,a mislim i monstrume celog društva... Ne znam da li ću uspeti ponovo da se javim, svim prijateljima sve najbolje i pozdrav.." piše iszmeđu ostalog u poruci pre zločina.

Da tragedija bude još veća nesrećna porodica trebala je da pravi svadbu sinu na jesen , a sad će umesto na venčanje ići na sahranu.

Kurir.rs/mkd.mk

Foto printscreen facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Cifra da glava zaboli! Pogledajte vrednost srpske imovine na Kosovu koju je Priština otela!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track