ODMETNUTI FUNKCIONERI VMRO-DPMNE UDARILI NA ZAEVA: Navodno formirali špijunsku mrežu i prikupljaju kompromitujući materijal
Foto: Plusinfo.mk

opasno

ODMETNUTI FUNKCIONERI VMRO-DPMNE UDARILI NA ZAEVA: Navodno formirali špijunsku mrežu i prikupljaju kompromitujući materijal

Severna Makedonija -

Visoki predstavnici vrha bivše vlade, posebno njene bezbednosne strukture pod koordinacionim vođstvom bivše ministarke unutrašnjih poslova Gordana Jankulovska, formirali su tajnu Analitičku sigurnosnu mrežu.

Kako tvrdi novinar Sašo Ordanovski u svojoj kolumni ovo dobro opremljena operacije je navodno izvršena bez znanja novog partijskog rukovodstva na čelu sa Kristijanom Mickoskim koji nema poverenje u stare kadrove.

Glavni cilj ove mreže je nabavka i kasnije publikovanje kompromitujućih materijala o sadašnjoj vladi SDSM-a koja bi mogla imati isti destruktivni efekat kao i svojevremeno afera prisluškivanja tada opozicionog lidera Zorana Zaeva.

Stručnjaci za bezbednost, međutim, kažu da je takav potez opozicije nezakonit i uništava državni sistem. Takođe prema informacijama iz bezbedonosnih krugovaima ozbiljnih indicija da se u sedište VMRO-DPMNE u Skoplje svakodnevno slivaju informacije o funkcionerima sadašnje vlasti, tvrdi Ordanovski za Civil Media.

Kurir.rs/Plusinfo.mk

Foto: Fonet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track