(VIDEO) ZAEV U BEROVU: Postoji odlučnost među ljudima, vreme je za premene!
Foto: Printscreen YT

Predizborna kampanja

(VIDEO) ZAEV U BEROVU: Postoji odlučnost među ljudima, vreme je za premene!

Severna Makedonija -

Zoran Zaev, lider SDSM i kandidat SDSM i koalicije u IE 4 na predstojećim , obratio se svojim pristalicam na sinoćnjem skupu u Berovu.

"Dolazim iz Peheva, bio sam Kruševu i Prilepu i Kiševu, Demir Hisaru, Kavadarci, Gostivaru, Makedonskoj Kamenici i Delčevu ... provodio sam mesece, dane sa građanima i donosim vam dobre vesti! Narod je odlučan, ima nade! Veme je da se ​​pomogne Makedoniji, da se pomogne našoj deci. Od 11. decembra počinje bolji život u našoj Makedoniji! Za 10 dana, stavljamo tačku na 10-godišnji režim i počinjemo sa novim, lepšim, životom u Makedoniji!", rekao je Zaev.

Lider SDSM izneo je 5 tačaka plana za bolju budućnost Makedonije. On je građanima obećao otvaranje novih radnih mesta i povećanje prosečne plate do 30.000 denara. Zaeveje rekao da će država vratiti svakome od građana 15 odsto od poreza za račune.

"Državne institucije biće tu isključivo za građane", rekao je. Zaev se takođe zalaže za besplatno bolničko lečenje za sve.

Poslednja tačka njegovog plana za bolju budućnost Makedonije- pravda.

"Svako ko je ukrao od vas, ukrao je deo vašeg života. Ovo je plan za povratak boljeg života u Makedoniji", istakao je on.

(Plusinfo.mk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track