(FOTO) BEZ PANIKE, SRBIJA IGRA PO PLANU: Glavnom kuvaru u Mercedes areni u Berlinu zagorelo pile!
Foto: Dado Djilas

Aktivirao se protivpožarni alarm

(FOTO) BEZ PANIKE, SRBIJA IGRA PO PLANU: Glavnom kuvaru u Mercedes areni u Berlinu zagorelo pile!

EP Košarka -
Dvorana je bila evakuisana sat vremena pre početka utakmice petog kola Grupe B Evropskog prvenstva između Srbije i Italije
1 / 5 Foto: Dado Djilas

BERLIN - Utakmica 5. kola grupe B na Evropskom prvenstvu u Berlinu između Srbije i Italije odigrana je kako je i planirano od 14,30 sati u Mercedes-benc areni u Berlinu. Dvorana u Berlinu bila je evakuisana sat vremena pre početka utakmice petog kola Grupe B Evropskog prvenstva između Srbije i Italije.Specijalizovani košarkaški sajt Sportando preneo je da je do požara došlo u kuhinji u VIP delu, pošto je neopreznošću kuvara aktiviran alarm zbog velike količine dima jer je zagorelo pile u rerni.

Kako prenosi naš izveštač sa lica mesta svi su se vratili u dvoranu na vreme za meč, pošto je uzbuna bila lažna. Organizatori Evropskog prvenstva u Berlinu su saopštili da se oglasio alarm za požar, koji se dogodio unutar Arene. Vatrogasci i policija su se brzo pojavili na mestu događaja, a kako se ispostavilo uzbuna je bila lažna, pa su košarkaši, novinari i publika posle 20 minuta pušteni nazad u dvoranu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track