(VIDEO) GOLA NATAŠA ŠAVIJA ZA KURIR: Više volim trojke od igre jedan na jedan!

Starleta se skinula zbog „orlova“

(VIDEO) GOLA NATAŠA ŠAVIJA ZA KURIR: Više volim trojke od igre jedan na jedan!

EP Košarka -
Potrebna im je dodatna motivacija za Litvance, a ako osvoje zlato, čestitaću im kako samo ja znam, kaže Nataša

Zar je iko sumnjao u to da će Nataša Šavija ispuniti obećanje i skinuti se do gole kože zbog pobede košarkaša Srbije nad Češkom?Starleta, poznata po tome da obožava sportiste, posebno fudbalere, ovog puta se „žrtvovala“ za naše basketaše, koji u Francuskoj gaze sve pred sobom.- Naravno da sam se skinula, to je najmanje što sam mogla da uradim za njih. Zar nisu sjajni ti momci?! Potrebna im je dodatna motivacija za polufinale i finale - priča za Kurir Nataša.

Da li to znači da bi uradila i nešto više za „orlove“?- Zašto da ne, ali ja priznajem samo zlato! U tom slučaju neka mi se jave.Šta te najviše privlači u igri pod obručima?- Više volim trojke od igre jedan na jedan. Mada nije loše ni kad se igra dva na dva. Ali neka se završi dobrim zakucavanjima. Ponekad volim brze kontre, a nekad i kontrolisane napade.

Da li su se nadali ovakvoj podršci... Košarkaši Srbije
Da li su se nadali ovakvoj podršci... Košarkaši Srbije

Ko ti se najviše dopada u timu Srbije?- Šta znam, svi su mi slatki. Ipak, Teodosić uvek može da me pogodi nekim pasom, nije problem. Raduljicu bih rado faulirala u reketu, ali zbog visine mi preostaje samo da ga povučem za bradu.Dobro, možeš li da prognoziraš šta će se dešavati u nastavku Evrobasketa?- Svašta... Pobedićemo u finalu. Mada, kad bolje razmislim, i onima koje pobedimo rado bih čestitala na sjajnoj borbi.

http://www.youtube.com/watch?v=Pp_L85-SgqA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track