VESELI U OZBILJNOM PROBLEMU: Devojka mu navija za Srbiju!
Foto: AP

Igra protiv svojih

VESELI U OZBILJNOM PROBLEMU: Devojka mu navija za Srbiju!

EP Košarka -
Najbolji košarkaš Češke je emotivno vezan za našu zemlju

LIL - Košarkaška reprezentacija Srbije igra protiv Češke u četvrtfinalu Evropskog prvenstva (18.30), a najveća pretnja našem timu biće bivši igrač Partizana - Jan Veseli.

Zvezdi Fenerbahčea će se danas ostvariti san - igraće protiv Srbije. Zemlje u kojoj je postao igrač, zemlje u kojoj ga navijači obožavaju, zemlje čiji jezik zna kao maternji, zemlje iz koje su njegovi dobri prijatelji, zemlje koju obožava... i što je najbitnije zemlje u kojoj je rođena njegova devojka.

Mediji konstanto postavljaju Veselom isto pitanje: "Za koga će navijati tvoja devojka?"

Prva zvezda reprezentacije Češke diplomatski odgovara:

"Ona je to strateški odradila dobro i kad joj neko iz moje familije postavi to pitanje ona kaže da ću šta god da uradim imati ljude iz Srbije koji će mi aplaudirati", izjavio je Veseli.

Fenomenalni košarkaš ne krije da se delom oseća kao pravi Srbin.

"Svake godine idem u Beograd. Odlično pričam srpski, devojka mi je iz Srbije... Za mene je, iz moje perspektive, ovo normalno zbog vremena koje sam proveo tamo, a sada moram u drugom dresu da igram protiv njih. Znate ti li da uvek navijam za Srbiju. Srećom, igram za svoju domovinu, ne drugu, već prvu i jedinu i ovaj meč sam, kao što već rekoh, sanjao. Jedva čekam da počne", rekao je Veseli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track