(KURIR TV) SUPER ATMOSFERA PRED EVROBASKET Sale Đorđević: Vidi Tea, kao sa splava!
Foto: Marina Lopičić

Zezanje

(KURIR TV) SUPER ATMOSFERA PRED EVROBASKET Sale Đorđević: Vidi Tea, kao sa splava!

Eurobasket -

Košarkaši Srbije pred put u Tursku dobili na poklon portrete, a selektor se našalio na svoj račun, ali i na račun Miloša Teodosića

1 / 13 Foto: Marina Lopičić

Najbolji srpski košarkaši, uprkos brojnim povreda i otkazima, u odličnoj atmosferi putuju na Evrobasket.

Na jučerašnjem poslednjem okupljanju u Beogradu nakon odrađenog treninga, Sale i njegovi „orlovi“ bili su raspoloženi za zezanje.

Reprezentativce i selektora je ispred dvorane „Ranko Žeravica“ dočekala Anđelija Krstić, devojka koja je našim košarkašima, kao i pred OI u Riju, poklonila portrete za sreću na predstojećem takmičenju. Svi crteži su izgledali fantastično, ali je jedan posebno zapao za oko selektoru Đorđeviću i Vladimiru Lučiću. Dok se Sale pitao zašto mu je pogled tužan na portretu, u razgovor se uključio Lučić:

- Ti si dobar , vidi Tea je*ote - prokomentarisao je Lučić u šali crtež Miloša Teodosića, a Sale se nadovezao:

- On samo što je izašao sa splava, to je ta slika kad lumpujete, pa onda izađete - rekao je selektor sa osmehom na licu.

foto: Kurir

Srpski košarkaši u petak u Istanbulu počinju nastup na Evrobasketu protiv Letonije, dan kasnije sastaju se s Rusijom, a potom s Turskom (4. septembar), Velikom Britanijom (5. septembar) i Belgijom (7. septembar).

Očekivano

OTPALI KALINIĆ I NEDOVIĆ

Nikola Kalinić i Nemanja Nedović zbog povreda neće igrati na Evrobasketu, potvrdio je Đorđević.

- Nikolina leđa ne mogu da izdrže veliki fizički napor. Nedović nije odradio nijedan kontakt trening, a imali smo pritisak i od njegovog kluba - rekao je Đorđević i dodao:

- Sa nama je 12 najboljih koji žele da igraju za reprezentaciju, a nisu povređeni. Naša je dužnost i obaveza da se borimo za medalju.

Kurir.rs/Anja Vukašinović

Foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Evo zbog koga morate da gledate EP u košarci

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track