SKANDALOZNA ODLUKA TURAKA POGODILA SRBE: Zabranili šajkače, ne dozvoljavaju našim navijačima da nose nacionalna obeležja
Foto: FIBA

NE ZNA SE RAZLOG

SKANDALOZNA ODLUKA TURAKA POGODILA SRBE: Zabranili šajkače, ne dozvoljavaju našim navijačima da nose nacionalna obeležja

Eurobasket -

Najvatrenijim pristalicama košarkaške reprezentacije Srbije,četvorci iz Čačka sa potpisom na zastavi “Alvadžinica Solid”, organizator Evropskog prvenstva zabranio je da na utakmicama tima selektora Đorđevića nose šajkače!

- Bez obzira na to što smo na prethodne četiri utakmice na ovaj način donosili sreću srpskim reprezentativcima - kažu za “Novosti” naši najpoznatiji navijači na Evrobasketu u Turskoj, koje je veoma pogodila zabrana nošenja nacionalnih obeležja na mečevima Srbije.

Zbog sasvim nerazumljive blokade domaćina Evrobasketa, rešili su da se vrate u Srbiju i navijaju u kompletnoj opremi - sa šajkačama na glavama.

- Odlučili smo da drugi deo takmičenja na Evropskom prvenstvu pratimo iz Srbije. Našoj reprezentaciji želimo da nam donese zlatnu medalju po koju smo došli u Tursku. Smatramo da je bolje da završnicu pratimo ispred TV ekrana, ali sa šajkačama, jer mislimo da su one talija našim košarkašima. Naravno, šajkače će ih dočekati na aerodromu - poručuje čačanska navijačka ekipa, jedna od najoriginalnijih u prvoj fazi Evrobasketa.

Kurir sport, Novosti sport, Foto: FIBA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Turci obožavaju Bogdana Bogdanovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track