HRVATI PATE: Da su Srbi poslali trubače iz Guče opet bi dominirali
fiba.com, Foto: Fiba.com

reakcije ljubitelja košarke kod suseda

HRVATI PATE: Da su Srbi poslali trubače iz Guče opet bi dominirali

Eurobasket -

Ljubitelji košarke u Hrvatskoj razočarani su nakon neuspeha njihove reprezentacije, ali su imali samo reči hvala za nastup nase reprezentacije.

Orlovi su sigurnom igrom savladali Italijane, Bogdan Bogdanović je bio najefikasniji, ali ovaj rezultat ima težinu jer nema Teodisića, Jokića, Kalinića, Bjelice, Markovića, Raduljice...

Sale Đorđević je odlično postavio igru i veruje u ove momke, napravio je odličan tim i timski duh, a to su znali da prepoznaju i hrvatski čitaoci portala Indeks.

Pored reči hvale imali su i posebno zanimljive i interesantne:

"Pre turnira ostali su bez četiri igrača iz prve petorke i bez sedam, osam standardnih reprezentativaca, a opet su u polufinalu! Zaista, Srbija je zemlja košarke", poruka je Indeksa, na šta su se čitaoci nadovezali.

"Svaka čast Srbiji (omima kojima smeta neka koriste npr. Zambija), igraju momci košarku vrhunski, na klupi imaju doktore ove igre i rezultat je tu. Može neko da ih ne voli, al košarkaško umeće se ne može osporiti."

"Momci igraju vrhunsku košarku, tu nikada nije bilo dileme... imaju glavu i rep, ne pucaju sa živcima i svaka im čast! Srećno dalje!"

Ipak najupečatljiviji komentar je onaj koji se tiče selektora Hrvatske, Ace Petrovića:

foto: Printskrin/Facebook/Index.hr

"A k... Ovi da su poslali dragačevske trubače, ušli bi među najbolje ekipe. Čestitke! Ovaj Aleksandar ima bolji skauting od našeg blente!"

Aludirajući na izjavu selektora Hrvatske da su Rusi skautirani u potpunosti i savršeno pred duel koji su Hrvati izgubili u osmini finala.

I na našem portalu osvanuli su komentari suseda koji hvale naše reprezentativce.

foto: Printskrin/Kurir

Kurir.rs / Kurir sport

Foto:Fiba.com

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Ovo su timovi sa kojim će Zvezda i Partizan Večeras istrčati na teren

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track