(FOTO) MISTERIJA OKONČANA: Pronađen nestali milioner koji je predvideo gol Edera, evo gde je bio
Foto: AP

Navijač Aston Vile se pojavio

(FOTO) MISTERIJA OKONČANA: Pronađen nestali milioner koji je predvideo gol Edera, evo gde je bio

Francuska 2016 -

Posle nekoliko dana potrage po društvenim mrežama, najzad je pronađen čovek koji se obogatio tako što je na kladionici uložio pare na Edera, koji je postigao gol odluke na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u fudbalu.

Ne bi bilo tu ništa čudno, sreća se ponekad i osmeši kladioničarima, ali ono što je zabriinulo javnost bilo je to što je gospodin koji je osvojio milion funti jednostavno nestao.

„BetVictor“ je saopštio da će dati tačno milion funti srećnom dobitniku koji tačno predvidi minut postizanja prvog gola u finalu i strelca. U opisu igre pisalo je i da, ukoliko ne bude tačnih predloga, pobednik će biti onaj koji bude najbliži u prognozi.

Jedan navijač Aston Vile pogodio je da će Eder prvi zatresti mrežu protivničkog gola u 84. minutu, što se nije desilo, ali je pogodio strelca i postao miloner.

Međutim, ni nekoliko dana posle osvajanja lepe sume novca, novopečenom milioneru se gubi svaki trag. Kako to biva u 21. veku, društvenim mrežama se proširila vest o nestanku čoveka, a nekoliko dana kasnije objavljeno je da je pronađen.

Miloner je svih ovih dana bio na odmoru sa porodicom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track