HRVAT OPTUŽEN ZA PREKID MEČA SA ČEŠKOM: Prete mi klanjem zbog komentara na Fejsbuku
Foto: Getty Images

Strasti se ne smiruju

HRVAT OPTUŽEN ZA PREKID MEČA SA ČEŠKOM: Prete mi klanjem zbog komentara na Fejsbuku

Francuska 2016 -

Sandro Antić je na društvenim mrežama označen kao jedan od vođa hrvatskih huligana koji su na kratko prekinuli meč drugog kola Evropskog prvenstva u Francuskoj u kojoj je reprezentacija susedne nam zemlje remizirala sa Češkom (2:2).

Antić je demantovao da je bio na utakmici Hrvatska - Češka.

"Uništili su mi posao, odnose sa prijateljima, napravili totalni haos u životu. I to sve jer sam se na Fejsbuku u komentarima zezao oko bakljade. Neka devojka svim medijima šalje moje ime, videla je status navijača Dinama koji sam komentarisao i zaključila da sam bacao baklje. To je neverovatno, niko od nas nije ni bio u Francuskoj, a portali su puni naših imena uz fotografije sa zaokruženim facama nekih drugih ljudi sa tribine. Bez ikakvih dokaza objavljuju moje ime, postavljaju slike, pa danas prete smrću i klanjem meni i porodici", izjavio je Antić.

On u izjavi za hrvatske medije još kaže."Zar mediji ne bi trebali objaviti imena okrivljenih, a ne da pišu napamet? Zar se poterom ne bi to trebale da se bavie nadležne službe i odgovorni za rešavanje tih problema? Hteo bih svim da poručim da me razumeju i da ne veruju u sve što pročitaju. Da sam bio na stadionu i bacao baklje, zar bih sada pričao o svemu? Ramišljam da ih tužim, ja i moji prijatelji ovo ne zaslužujemo", govori Antić.

Za kraj hrvatski navijač je podvukao:"Niko nam ne može zabraniti da govorimo i pišemo. Ako sam pogrešio u nečemu, ako sam pogrešio jer volim Dinamo, izvinjavam se. Ali nemaju mi zbog toga pravo rušiti život. Ljudima su na tribini zaokružili lica i pokraj toga stavili naša imena. Ko zna šta nam se sutra može dogoditi na putu", dodaje Antić koji razmišlja da se tužbama zaštiti od daljnjih problema.

Kurir sport / Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track