HRVATI POLUDELI: Srbi nam prekinuli utakmicu
Foto: Reuters

Ludilo mozga komšija

HRVATI POLUDELI: Srbi nam prekinuli utakmicu

Francuska 2016 -

Da l‘ ste vi normalni? Smrdljivi Balkanci, deca oficira iz eks-Ju i plaćenici Ranka Ostojića, režirali su prekid protiv Češke, glasi bolesni stav koji stiže iz Zagreba

Svašta smo u prošlosti čuli iz Zagreba, ali ovoga puta su Hrvati prevazišli sebe. Tamošnji političari i desničari koji baštine ustaštvo za prekid na meču njihove reprezentacije i Češke okrivili su Srbe.Ne, ovo nije nikakav vic - Hrvatima su krivi Srbi za to što su njihovi huligani divljali na utakmici sa Češkom. Velimir Bujanec, radikalni desničar i osuđivani narko-diler, zaprepastio je sve svojim stavom.Bujanec seje mržnju- Smrdljivi Balkanci, deca jugoslovenskih oficira, orjunaši i plaćenici Ranka Ostojića (bivši ministar policije u Hrvatskoj, prim, aut.) režirali su prekid protiv Češke. Vi ste izrodi. Zbog vas Hrvatska nije pobedila. Sram vas bilo. Vi niste Hrvati, trebalo bi vas ispisati iz državljanstva - reči su Bujaneca.

Ovaj čovek je 2013. godine uhapšen jer je kokainom plaćao prostitutke (?!). Priznao je krivično delo i osuđen je na deset meseci zatvora. Međutim, problem je što i ljudi iz vrha tamošnje politike dele stav ovog čoveka! Tako je predsednica Kolinda Grabar Kitarović takođe okrivila orjunaše za prekid utakmice. Inače, organizacija jugoslovenskih nacionalista (ORJUNA) imala je uporište u Dalmaciji i nastala je za vreme Prvog svetskog rata. Njihov glavni cilj bilo je ujedinjeno jugoslovenstvo sa dinastijom Karađorđević na čelu.Još jedan politički akter iz Zagreba „blistao“ je sa svojom izjavom. Reč je o Željku Rajneru, predsedniku Sabora.Rajner vidi zaveru- Nažalost, opet smo svedoci delovanja grupa koje već godinama, a neke i stotinama godina, rade protiv hrvatskog naroda - lupio je i ostao živ Rajner.

Nove pretnjePREKINUĆE I MEČ SA ŠPANIJOM!Nije se još ni stišala buka zbog skandala na meču Hrvatska - Češka, a već je u najavi novo divljanje huligana iz nama susedne zemlje. Uveliko se priča kako će i utakmica Hrvatska - Španija takođe biti prekinuta, a plan za takav scenario uveliko kruži internetom. Zanimljivo je da su čelnici Hrvatskog saveza obavestili UEFA pre utakmice sa Češkom da huligani planiraju prekid u finišu meča. Zbog toga je francuska žandarmerija ušla u 80. minutu ispred tribine sa navijačima Hrvatske, ali to nije pomoglo da se izbegne prekid.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track