KRISTIJANO BIO U BEDAKU: Ronaldu sin vratio osmeh
Foto: Reuters

Kristijano pružio lošu igru na EP

KRISTIJANO BIO U BEDAKU: Ronaldu sin vratio osmeh

Francuska 2016 -

Pred meč s Mađarima šestogodišnji Ronaldo Junior bio je s ocem na ručku u trening kampu Portugala, a doveli su ga baka Dolores i tetka Elma

Kristijano Ronaldo ne blista na EP u Francuskoj, a da bi njemu i Portugalu krenulo nabolje, u kampu reprezentacije posetio ga je sin.Šestogodišnji Ronaldo Junior bio je s ocem na ručku, a doveli su ga baka Dolores i tetka Elma. Portugalski mediji pišu da je Ronaldo razočaran svojim igrama na EP i da posle meča s Austrijom, kad je promašio penal, uopšte nije spavao. Ukupno, na dve utakmice šampionata Ronaldo je šutirao 20 puta, a nijednom nije pogodio mrežu, što je za njega izuzetno frustrirajuće. Zato je dolazak sina bio pravo osveženje. Selektor Portugala Fernando Santos rekao je da mu je bilo drago što Ronalda konačno vidi raspoloženog i nasmejanog. Portugal večeras igra odlučujuću utakmicu na EP protiv Mađarske, gde ga samo trijumf vodi u narednu rundu takmičenja.Da mu poseta naslednika prija, pokazao je i na svom zvaničnom profilu na Instagramu, gde je okačio jedan video kako Ronaldo Junior makazicama pogađa mrežu. Ispod snimka Portugalac je stavio smajli i napisao:- Kakav otac, takav sin!Da Kristijano Ronaldo (31) ne boluje od kompleksa, pokazao je veliki broj puta. Tako je javno priznao da njegov sin obožava Lea Mesija i Gareta Bejla, te da su mu upravo ova dvojica najdraži fudbaleri. Ronaldo Junior rođen je 17. juna 2010. godine u Americi od surogat majke. Njen identitet nikada nije objavljen u javnosti, a navodno joj je Ronaldo platio nekoliko miliona evra za puno starateljstvo nad detetom.

Nova vezaZAVELA GA ITALIJANKAItalijanski mediji pišu da je za Ronaldove blede partije na EP kriva atraktivna manekenka Eliza de Paničis.- Ne mogu da pričam o vezi s Ronaldom. Ne želim da je pokvarim. On je poseban i velikodušan momak u svakom smislu. Upoznao nas je zajednički prijatelj i sjajno smo se provodili na Ibici. O našoj vezi i seksu ne govorim jer je on trenutno na Evropskom prvenstvu i ne želim da ga to poremeti - izjavila je zanosna Eliza.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track