NOVA MIS EP: Seksi Marta zapalila Evropu
Foto: Reuters

Pronašli smo bujnu Poljakinju

NOVA MIS EP: Seksi Marta zapalila Evropu

Francuska 2016 -

Na žalost muškog dela populacije koja prati fudbalski šampionat u Francuskoj, lepa brineta je udata za Davida i živi u Londonu

Fudbalska Evropa poludela je za prsatom Poljakinjom koja je dominirala na tribinama tokom utakmica ove reprezentacije protiv Severne Irske i Nemačke.

Danima se nije znalo ko je lepa Poljakinja. Fotoreporteri su se utrkivali ko će napraviti atraktivniju fotku njenog dekoltea. Nije ni čudo. Za kratko vreme postala je hit na internetu, navijačkim forumima i društvenim mrežama.

Uspeli smo da je identifikujemo. Ova lepotica zove se Marta Barčok! Veliki je navijač Poljske i njene omiljene boje su crvena i bela. Na žalost muškog dela, moraćemo da ih razočaramo. Prsata Marta udata je za Davida, s kojim već nekoliko godina živi u Londonu. Međutim, to joj ne smeta da na forumima vodi na listi najlepših navijačica šampionata u Francuskoj. Na kraju bi mogla da završi kao mis Evropskog prvenstva i tako zameni svoju zemljakinju Nataliju Sivijec, koja je tu titulu ponela pre četiri godine. Marta veruje da će Poljska doći do polufinala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track