USTAŠKI IDIOTI: Rakitiću, ubićemo te, je.ali te Srbi!
Foto: Profimedia

Hrvati napali svog fudbalera

USTAŠKI IDIOTI: Rakitiću, ubićemo te, je.ali te Srbi!

Francuska 2016 -

Huligani nasrnuli na igrača Barselone, njegovu suprugu i dve ćerkice dok su bili na odmoruu letovalištu na dalmatinskom ostrvu Ugljan

Hrvatski fudbaler Ivan Rakitić jedva je spasao svoju porodicu linča nakon što je grupa huligana kamenicama zasula vilu u kojoj su se odmarali.Vandali koji sebe nazivaju navijačima reprezentacije Hrvatske mučki su tokom noći napali Rakitića, koji je odseo u jednoj vili na ostrvu Ugljan, u blizini Zadra.Deca preživela traumuNjegova supruga Rakel i dve ćerkice, trogodišnja Altea i dvomesečna Adara, preživele su traumu. Rakitić je s porodicom odmah napustio ostrvo, a obezbeđenje ih je čamcem prevezlo na kopno. Upravo je Rakel zbog stresa i šoka koji je doživela, a najviše zbog male dece insistirala na tome da napuste ostrvo, ali i Hrvatsku, te da se hitno vrate u Španiju.Na vili su razbijena stakla i vrata, a prema izveštaju policije, u incidentu je učestvovalo šest osoba i za njima se intenzivno traga. Hrvatski mediji ne navode šta je razlog napada. Poznato je da Rakitiću, koji je rođen u Švajcarskoj, u Hrvatskoj zameraju da nije dovoljno dobar Hrvat. Negativni komentari su često upućeni na njegovo prijateljstvo s nekadašnjim saigračem Srbinom Krstajićem.Srpski dobrotvorNedavno je as Barselone Ivan Rakitić Radniku iz Bijeljine, koji vodi baš Krstajić, poklonio i semafor, što je takođe naišlo na otrovne komentare u hrvatskoj javnosti.

Kao stariji bratMLADEN KRSTAJIĆ MU REKAO DA IZABERE HRVATSKUMladen Krstajić i Ivan Rakitić su iskreni prijatelji, iako je između njih jaz od 14 godina. Kad je Rakitić kao klinac došao iz Bazela u Šalke, Krstajić je bio taj koji mu je najviše pomogao. Rakitić je jednom prilikom otkrio da mu se baš Srbin Krstajić našao kad je trebalo da odluči da igra za Hrvatsku, a ne za Švajcarsku.- Bilo je to za njega teško vreme. On i porodica imali su strahovit pritisak iz Švajcarske i pitao me šta da radi, a ja sam mu uzvratio: „Gde ti srce kuca? Ti si Hrvat i rezonski je da igraš za Hrvatsku. Hvataj se svoje zemlje! Koliki god da je pritisak, rekao sam mu da bih ja tako postupio - otkrio je Krstajić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track