(VIDEO) LUDI PREOKRET ENGLEZA: Staridž u 92. minutu šokirao Velšane!
Foto: Reuters

Ostrvski derbi pripao "Gordom albionu"

(VIDEO) LUDI PREOKRET ENGLEZA: Staridž u 92. minutu šokirao Velšane!

Francuska 2016 -

Fudbalska reprezentacija Engleske pobedila je Vels 2:1 (0:1) u meču drugog kola grupe B na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

1 / 19 Foto: Reuters

Vels je poveo u 42. minutu golom Gereta Bejla, a Englezi su izjednačili preko Džejmija Vardija u 56. Danijel Staridž je doneo pobedu Engleskoj u 92. minutu.Vels je poveo lepim golom Bejla, koji je sa više od 30 metara iz slobodnog udarca savladao Džoa Harta, koji je loše intervenisao. Engleska je zaigrala angažovanije u druogm poluvremenu, a takva igra je donela izjednačenje preko Vardija u 56. minutu. Engleska je dominirala u drugom delu meča, a pobedu "Gordom albionu" doneo je Staridž, koji se odlično snašao u protivničkom šesnaestercu i lepim udarcem savladao Henesija.Engleska je prva u grupi sa četiri boda, jednim više od Velsa i Slovačke, dok je Rusija poslednja sa jednim bodom.Poslednje kolo Grupe D igraće se 20. juna, kada će se Vels sastati sa Rusijom, a Engleska sa Slovačkom.Slovačka je u sredu pobedila Rusiju 2:1. Prvo mesto na tabeli drži Engleska sa četiri boda, Slovačka i Vels imaju po 3, a Rusija jedan poen.U poslednjem, trećem kolu, 20. juna, igraće Vels - Rusija i Slovačka - Engleska.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Fudbaler Velsa Geret Bejl rekao je da je veoma razočaran porazom od Engleske na Evropskom prvenstvu, ali da je ponosan na sve u njegovom timu."Očigledno je da je ovo neverovatno razočaravajuće, ali sam veoma ponosan na sve. Dali smo sve, kao i uvek što činimo. "Razočarani smo u ovom trenutku, ali smo mentalno jaki. Turnir još nije završen. Nastavljamo borbu do kraja, učinićemo sve da prodjemo grupu. Imaćemo još više snage u narednoj utakmici", kazao je Bejl.

TOK MEČA

90+4. minut - Kraj utakmice

Engleska je pobedila 2:192. minut - GOLL!!! Engleska vodi 2:1!Engleska postiže drugi gol. Staridž se upisuje u strelce

90. minut - Utakmica je produžena za 3 minuta80. minut - 10 minuta do kraja utakmice
73. minut - Velšani traže penal

66. minut - Velšani se oslobodili pritiska EnglezaVels se oslobodio pritiska Engleza. Povredio se Ledli, a to je bio znak da fudbaleri Velsa malo predahnu posle napada Engleza62. minut - Novi napad EnglezaGužva u kaznenom prostoru Velsa, traljavo su reagovali napadači engleske, a onda je Dajer izblokiran.

56. minut - Vardi donosi izjednačenje EnglezimaGOLLLL!!! Englezi stižu do izjednačenja. U listu strelaca upisao se Vardi. Vardi je pogodio mrežu sa oko 5 metara nakon što mu je loptu glavom spustio štoper Velsa Vilijams.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme

Deca u Velsu ne idu na časove, pošto gledaju utakmicu sa Engleskom. Opširnije OVDE45+1. minut - Kraj prvog poluvremenaVels posle prvih 45 minuta vodi 1:0!42. minut - GOL!!! Vels vodi 1:0!Vels vodi 1:0! Ovo je bio prvi udarac Velsa ka golu Engleske. Bejl je izveo slobodan udarac sa oko 30 metara, a Hart je loše procenio let lopte, koja je završila u mreži

33. minut - Englezi tražili penal pošto je Dejvis igrao rukom
26. minut - Henesi zaustavlja udarac Kejhila
20. minut - Još bez golova u Lensu 10. minut - Odbrana Engleske izblokirala Bejla 7. minut - Kakva šansa za Englesku

1. minut - Utakmica je počela

14:55 - Kolin Runi sa decom bodri muža i Englesku

14:52 - Otac i majka Gareta Bejla na tribinama

Foto: Reuters
Foto: Reuters

14:50 - Igrači oba tima izlaze na teren

14:40 - Svi sa nestrpljenjem iščekuju ostrvski derbi

14:30 - Vels i Engleska su odigrali 101 meč u istorijiOve dve reprezentacije odigrale su 101 meč u istoriji. Englezi imaju 66 pobeda, Vels je slavio 14 puta, a remijem je završen 21 meč.

14:20 - Poznati su sastavi tima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track