VICELOVA SEKSI SUPRUGA: Crveni đavoli imaju svoju princezu
Foto: Profimedia

Madam

VICELOVA SEKSI SUPRUGA: Crveni đavoli imaju svoju princezu

Francuska 2016 -

Supruga veznog fudbalera Belgije Rafaela Sabo privlači pažnju atraktivnim izgledom i neobičnim odevnim kombinacijama

Belgijanci se spremaju za utakmicu protiv Mađara (21.00) u osmini finala EP, a tamošnji mediji veliku pažnju posvetili su supruzi Aksela Vicela, prelepoj Rafaeli Sabo.

Ova brineta redovna je na svim utakmicama belgijskih fudbalera u Francuskoj. Da je prava podrška svom dragom, pokazala je i na utakmicama grupne faze, gde je nosila majicu na bretele, a na golim leđima u bojama zastave Belgije ispisala je broj i prezime Vicel.

Rafaela je tako na originalan način pokazala koliko voli svog izabranika, a i privukla je pažnju javnosti. Belgijski mediji zovu je „princeza crvenih đavola“. Rafaela je po zanimanju stručnjak za marketing, mađarskog je porekla, rođena u Rumuniji. Živi u braku s Vicelom nekoliko godina i imaju ćerkicu Maj Li. Belgijanci kažu da je ona prava i verna žena jer je pre nekoliko godina Akselu oprostila prevaru s portugalskom starletom Analisijom Čavez.

Uhvaćen da puši cigareteNAJNGOLAN NE GASIJedan od najboljih fudbalera Belgije Rađa Najngolan uhvaćen je s paklicom cigareta u svojoj hotelskoj sobi.- Ako su Rađi potrebne cigarete, neću da ga sputavam. To je njegovo telo i dok dobro igra, nema problema. Uvek se potrudim da mu dam sobu s terasom, da se alarm ne bi oglašavao. Mislim da je on jedini u reprezentaciji koji puši. Njegov je problem ako bude igrao do 30, a ne do 35. godine - rekao je fleksibilni selektor Belgije Mark Vilmots.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track