DIREKTOR SARAJEVA PROZIVA: Ko je taj Partizan
Foto: Www.partizan.rs

Euforija kod prvaka BiH ne jenjava

DIREKTOR SARAJEVA PROZIVA: Ko je taj Partizan

Fudbal -
Mi smo trenutno najjači na Balkanu. Crno-beli su nas potcenjivali, a onda smo im otvorili oči, poručio Abdulah Ibraković

Sportski direktor FK Sarajevo Abdulah Ibraković izjavio je da je najnormalnija stvar što su njegovi fudbaleri nedavno na pripremama u Turskoj pobedili Partizan (1:0)!

Ibraković uvek spreman za šegu Foto: Facebook
Ibraković uvek spreman za šegu Foto: Facebook

U tom meču bilo je dosta varnica na obe strane, čak i verbalnog prepucavanja između trenera Sarajeva Meha Kodre i sada već bivšeg centarfora crno-belih Danka Lazovića.

Ibrakovića su začudili komentari iz Bosne i Hercegovine koji su trijumf Sarajeva nad Partizanom opisali kao veliko iznenađenje.

"Kakva utakmica? Sa Partizanom? To je prošlost i nije to nikakvo iznenađenje. Trenutno smo bolji i kvalitetniji od Partizana. Naš tim je trenutno jedan od najjačih na Balkanu. U Partizanu su zbunjeni, potcenjivali su nas, a onda smo im otvorili oči", rekao je Ibraković za sarajevske medije.

Jedini gol na utakmici između Partizana i Sarajeva u Beleku postigao je iskusni hrvatski napadač Leon Benko.

Brašanac i Stojčev u duelu Foto: www.partizan.rs
Brašanac i Stojčev u duelu Foto: www.partizan.rs

Zanimljivo je da za ekipu sa Koševa igra veliki broj Srba, među njima su najpoznatiji nekadašnji omladinci Crvene zvezde Ivan Tatomirović i Miloš Stojčev, kao i bivši fudbaler Vojvodine Nemanja Bilbija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track