(18+) SRBI NEMAJU ŠANSE: Evo kako Kazahstanci uz pomoć golišave manekenke vide meč sa Zvezdom
Foto: Vesti.kz

U Kairatu veruju u eliminaciju srpskog vicešampiona

(18+) SRBI NEMAJU ŠANSE: Evo kako Kazahstanci uz pomoć golišave manekenke vide meč sa Zvezdom

Fudbal -
Kairat s puno optimizma dočekuje revanš meč sa Crvenom zvezdom

ALMATI - Kazahstanski sajt vesti.kz je na zanimljiv način najavio revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Kairata i Crvene zvezde.Ovaj sajt je uz vest o predstojećem meču kazahstanskog i srpskog kluba postavio atraktivne slike manekenke Aleksandre Tislenok.

Foto: vesti.kz
Foto: vesti.kz

"Kairat je već jednom nogom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a Crvenu zvezdu obasjava optimizam. Zvezda će napasti od prvog minuta. Kairat je imao sreće u Beogradu. Savo Pavićević je zaradio crveni karton već u trećem minutu i pomogao ekipi iz Almatija. U Beogradu je bio samo jedan tim bio na terenu. Domaćini nisu stvorili nijednu zaista veliku šansu. Srbi planiraju da pariraju u Almatiju, ali teško da tim sa jedva živim napadom može to da uradi. Drugi faktor protiv njih - odlična forma zahvaljujući Vladimiru Vajsu, koji je stvorio tim stoprocentno spreman za evropske duele", navodi kazahstanski sajt.

Foto: vesti.kz
Foto: vesti.kz

Ovaj medij navodi dve prednosti Kairata pred revanš meč. Prvi je velika podrška navijača koji fudbaleri Kairata očekuju, a druga je vremenska zona i teški uslovi za igranje u Almatiju. Kazahstanci očekuju da se fudbaleri crveno-belih teško priviknu na ove uslove.Kairat će igrati bez povređenih Plieva i Bakaeva, a u domaćem timu se najviše plaše golmana Crvene zvezde Predraga Rajkovića. "U prvoj utakmici je samo mladi svetski prvak spasao svoj tim koliko je mogao, samo zahvaljujući njemu pobeda nije bila ubedljivija", navodi kazahstanski sajt.

Foto: vesti.kz
Foto: vesti.kz

Na kraju u prognozi konačnog ishoda meča navodi se da bi Kairat plasmanom u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope ostvario veliki uspeh.

Foto: vesti.kz
Foto: vesti.kz

"Argumenti u korist Zvezde praktično i ne postoje. U srpskom timu, osim dobrog trenera i dobrog golmana i nekoliko mladih i talentovanih fudbalera, ne postoji ništa dobro", zaklučuje kazahstanski sajt.Kairat je u prvom meču slavio s 2:0. Revanš je danas od 16.00 časova.

(vesti.kz)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track