NE RAČUNA SE ISPOD ČETVORO: Siniša, Bane, Vanja... Ovi srpski sportisti imaju brojne naslednike
Foto: Printscreen Instagram

Svaka čast

NE RAČUNA SE ISPOD ČETVORO: Siniša, Bane, Vanja... Ovi srpski sportisti imaju brojne naslednike

Fudbal -

Većina porodica ima troje ili četvoro dece. Nekada je to u Srbiji bilo normalno, danas nije.

U borbi za natalitet Srbije značajnu podršku dali su mnogobrojni proslavljeni srpski sportisti. Izdvojili smo neke od njih.

1. SINIŠA MIHAJLOVIĆ - 6 dece

Proslavljeni fudbaler Crvene zvezde, bivši selektor Srbije, sada trener Torina, Siniša Mihajlović ima šestoro dece. U braku sa suprugom Arijanom ima petoro dece, Viktoriju, Virdžiniju, Miroslava, Dušana i Nikolasa, a iz veze pre nego što se oženio sa Arijanom ima vanbračnog sina Marka.

2. BRANISLAV IVANOVIĆ - 4 dece

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović i supruga Nataša imaju četvoro dece. Bane i Nataša imaju bliznakinje Anu i Andreu i sinove Stefana i Dušana.

3. VLADIMIR GRBIĆ - 4 dece

Popularni Vanja i supruga Sara su 1. januara 2016. dobili četvrto dete, a prvog sina. Posle ćerki Une, Ine i Mile, porodica Grbić je dobila Lazara.

4. MATEJA KEŽMAN - 4 dece

Mateja sa bivšom suprugom Emilijom ima troje dece, Aleksandru, Lazara i Jakova, a sa bivšom partnerkom Marijom ima sina Filimona.

5. MILAN GUROVIĆ - 4. dece

Proslavljeni košarkaš sa suprugom Tanjom ima četvoro dece. Milan je prihvatio Tanjinog sina Dušana iz prvog braka, a zatim su u braku dobili Milicu, Vukmana i Dimitrija.

6. DEJAN TOMAŠEVIĆ - 4. dece

Nekadašnji košarkaški as i aktuelni funkcioner u Košarkaškom savezu Srbije sa suprugom Jelenom ima troje dece, a prihvatio je i Jeleninog sina iz prethodnog braka. Tomaševići vaspitavaju Manju, Miju, Matiju i Marinka. Lista sportista koji imaju troje dece je zaista impresivna. Među njima su Nemanja Vidić, Dejan Stanković, Milan Lane Jovanović, Miloš Krasić, Predrag Danilović, Dragan Stojković Piksi, Savo Milošević, Vlade Divac, Svetlana Kitić.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: O čemu je Radonjić "kratko razmišljao" pre nego što je prihvatio poziv?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track