RAZLAZ NA POMOLU: Leonardo odbio Partizan
Foto: Dado Đilas

BRAZILAC I KLUB SE NISU DOGOVORILI

RAZLAZ NA POMOLU: Leonardo odbio Partizan

Fudbal -

Sve jače se mogu čuti glasine da najbolji igrač srpskog šampiona ne želi da nastavi karijeru u Humskoj, ali čelnici kluba zasad ćute

Zahtevao je navodno Leonardo de Soza, kao najbolji fudbaler Partizana minule sezone, godišnja primanja od 600.00 evra, uprava crno-belih je na to navodno pristala, da bi Južnoamerikanac ipak odbio da potpiše novi ugovor.

Navodno, rukovodstvo kluba iz Humske je bilo spremno da Brazilcu odobri i „bezobrazne“ bonuse za svaki ostvaren uspeh kako bi ga nagovorilo da ostane do kraja ugovora i ne ide ovog leta, ali navodno, njegov menadžer Dmitrij Seljukov minira celu priču.

Saga sa produžetkom saradnje srpskog osvajača duple krune i jednog od najboljih stranaca koji je ikada igrao na našim terenima prepuna je onog „navodno“, budući da niko ne želi javno da se oglašava. Delegacija iz Humske predvođena predsednikom Miloradom Vučelićem i generalnim direktorom Milošem Vazurom otputovala je u Barselonu na završne pregovore, ali zasad nema zvaničnih informacija dokle se stiglo u pregovorima.

foto: Beta

Čelnici Partizana odbijaju da komentarišu bilo šta na ovu temu dok se ceo posao ne završi, što važi i za sportskog direktora Ivicu Ilieva, koji je s ekipom na Zlatiboru. S druge strane, Brazilac se s vremena na vreme oglasi putem društvenih mreža, gde je već nekoliko puta poručio da će „reći pravu istinu“ i da „sve ima svoje vreme“, ali je svaki put ostao nedorečen i još više zbunio navijače crno-belih.

Kako stvari sada stoje, Leonardo bi sledeće nedelje trebalo da se priključi ekipi i stavi na raspolaganje treneru Miroslavu Đukiću, koji još ne zna da li će na Brazilca moći da računa na duži vremenski period ili je dolazak u Beograd samo kupovina vremena dok se ne pronađe nova destinacija u karijeri. Evo šta kaže Ivica Iliev o Leonardu.

Potvrđeno

NIKOLA MILENKOVIĆ ZVANIČNO U FIRENCI

Vest da je Nikola Milenković prodat italijanskoj Fjorentini za 5,1 milion evra u Srbiji je objavljena još u februaru, a italijanski klub ju je tek juče potvrdio na zvaničnom klupskom sajtu.

- Obaveštavamo javnost da smo postigli dogovor o transferu Nikole Milenkovića iz Partizana - stoji na zvaničnom sajtu Fjorentine.

Kurir / Konstantin Radulović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) SLAVLJE NA JUGU: Pogledajte kako Leonardo vodi navijanje posle osvajanja Kupa Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track