JAČA SE BEDEM PRED GOLOM Marko Baša na radaru Crvene zvezde
Foto: Fonet

To bi bilo pojačanje

JAČA SE BEDEM PRED GOLOM Marko Baša na radaru Crvene zvezde

Fudbal -

Iskusni defanzivac raskinuo ugovor sa francuskim Lilom, a sa njim u kontakt odmah stupio Zvezdan Terzić

Reprezentativac Crne Gore Marko Baša mogao bi da pojača Crvenu zvezdu ovog leta!

Iskusni defanzivac raskinuo je ugovor sa francuskim Lilom i slobodan je agent. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić odmah se aktivirao jer Marka Bašu (34) odlično poznaje još iz vremena dok su obojica bili u OFK Beogradu. Upravo je Terzić najzaslužniji što je Baša napravio sjajnu karijeru. Naime, Baša je na Karaburmu stigao iz Trstenika kao centarfor, a onda je prekomandonav u odbranu, gde je igrao za mladu reprezentaciju zajedničke države, a potom i Crne Gore.

Eventualnim dolaskom Marka Baše Crvena zvezda bi rešila gorući problem na mestu štopera, pošto je već dovela Vujadina Savića, a na toj poziciji ima i Abrahama Frimponga. Iako je igrao za reprezentaciju Crne Gore Marko Baša ne bi bio stranac, jer je rođen u Srbiji i ima naš pasoš.

Pred kraj leta, na Marakanu bi mogao i da dođe talentovani Srđan Babić koji još nije odlučio hoće li prihvatiti ponudu Crvene zvezde, ili ostati u Španiji gde u protekle dve godine nije odigrao nijednu jaku utakmicu i zbog čega je izgubio mesto u mladoj reprezentaciji.

Kurir.rs / Kurir sport, Aleksandar Radonić Foto: Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: O čemu je Radonjić "kratko razmišljao" pre nego što je prihvatio poziv?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track