(VIDEO) NAJVEĆE POJAČANJE ZVEZDE: Boaći produžio ugovor sa crveno-belima do 2020.
Foto: Crvenazvezdafk.com

Obradovao Delije

(VIDEO) NAJVEĆE POJAČANJE ZVEZDE: Boaći produžio ugovor sa crveno-belima do 2020.

Fudbal -

Dosadašnji fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći produžio je ugovor sa crveno-belima do juna 2020.

Napadač iz Gane je postigao 16 golova na 20 utakmica. Boaći ima 24 godine, a tokom karijere bio je član Juventusa, Đenove, Atalante, Latine, Sasuola, španskog Elčea i holandske Rode.

On je drugi deo prošle sezone proveo na pozajmici u Zvezdi iz Latine. Latina je nedavno bankrotirala, a nekadašnji reprezentativac Gane je postao slobodan igrač. Finansijski detalji ugovora nisu saopšteni.

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović izrazio je zahvalnost Ričmondu Boaćiju na velikoj korektnosti u pregovorima.

"Ričmond je imao mogućnost da odabere drugi klub, ali se odlučio da ostane u Crvenoj zvezdi na čemu smo mu veoma zahvalni. Pokazao je da pored igračkih poseduje i velike ljudske kvalitete. On će sigurno biti velika snaga našeg tima u sledećoj sezoni, a možda i najveće pojačanje ovog leta", rekao je Mijailović.

Zvezdin napadač se zahvalio na poverenju kako klubu, tako i navijačima.

"Veoma sam zahvalan Crvenoj zvezdi i navijačima na poverenju koje sam od njih dobio tokom prethodnih meseci. Ovde mi je bilo veoma lepo i prijatno, i nije bilo razloga da odem iz kluba. Želim i nadam se da ću i dalje uspevati da opravdam poverenje navijača", rekao je Boaći.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Kako je Muta prvi put došao u Partizan?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track