(FOTO) PARE GA NE ZANIMAJU: Ovo je emotivna poruka Danija Alvesa kojom se oprostio od navijača Juventusa
Foto: Reuters

RASTANAK POSLE GODINU DANA

(FOTO) PARE GA NE ZANIMAJU: Ovo je emotivna poruka Danija Alvesa kojom se oprostio od navijača Juventusa

Fudbal -

Brazilski fudbaler Dani Alves oprostio se večeras od Juventusa i navijača "stare dame" istakavši da igra fudbal jer ga voli, a ne zbog novca.

Alves je u Juventus došao prošle godine iz Barselone, a karijeru će, prema navodima medija, nastaviti u Mančester sitiju.

On je večeras na svom instagram profili objavio crno-belu fotografiju uz poruku klubu i navijačima.

"Želim da zahvalim navijačima Juventusa za godinu koju sam proveo ovde, saigračima koji su me dočekali kao pravi profesionalci... Mislim da sam poštovanje prema Juventusu i navijačima pokazao svojom posvećenošću, zalaganjem i svemu što sam radio za klub tokom ovih godinu dana", napisao je Alves.

On se i izvinio navijačima ako ih na bilo koji način uvredio.

"Nikada nisam imao takvu nameru, ja samo živim spontano i malo ljudi to razume... Iako deluje da nisam savršen, moje srce je čisto", dodao je Alves.

Brazilac je naveo da će sa sobom "poneti" sve one koji su učinili Juventus sjajnim klubom, a zahvalio je i direktoru kluba Bepeu Maroti nazvavši ga velikim profesionalcem.

"Ja ne igram fudbal zbog novca, već zato što ga volim i one koji su deo njega. Ostavljam vama da procenite da li sam dobro radio. Volim fudbal i novac me nikada nije vodio na druga mesta i u druge klubove", zaklučio je Alves.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track