(KURIR TV) DVE GODINE BOLA Majka Gorana Gogića ogorčena: Jagodina još duguje mom mrtvom sinu
Foto: Saša Pavlić

SIN JEDINAC

(KURIR TV) DVE GODINE BOLA Majka Gorana Gogića ogorčena: Jagodina još duguje mom mrtvom sinu

Fudbal -

Na jučerašnji dan pre tačno dve godine u Kini je preminuo srpski fudbaler, a majka Milanka u očajanju kaže da Goran Milanović ne želi ni da joj odgovori na pismo

Bio je momak bez mane, jakog karaktera... Uzor... - jecajući opisuje sina Milanka Gogić, majka Gorana Gogića, kome je juče na groblju u Kuli obeležila dvogodišnjicu smrti.

Ona ne može da se pomiri s činjenicom da je izgubila sina jedinca, koga je na jučerašnji dan 2015. izdalo srce u 28. godini života, i to posle treninga s njegovim Ćingdaoom u dalekoj Kini.

(VIDEO) PREMINUO BIVŠI IGRAČ CRVENE ZVEZDE: Goran Gogić umro na treningu!

foto: Privatna Arhiva

Tuga u domu

- Prošle su pune dve godine. Goranovom ocu i meni sve je teže, samo njega smo imali - nastavila je za Kurir neutešna majka bivšeg fudbalera Crvene zvezde.

Tugu Goranovih roditelja ne može da umanji ništa, ali prija svaki gest koji pokaže da njihovog sina i dalje pamte.

- Gospodin Dragan Džajić je bio na otkrivanju spomenika i na godišnjici smrti. Njemu svaka čast. U dva dana je sredio da se isplati novac koji mu je Zvezda dugovala, od tih para sagradili smo mu spomenik - kaže Milanka.

Ipak, ima i onih koji se nisu ljudski poneli u toj tragediji. Jagodina je ostala dužna 18.000 evra Goranu za period koji je igrao za njih, a majka ne može da poveruje da predsednik kluba Goran Milanović, inače i funkcioner FSS, ne želi ni da odgovori na njeno pismo.

- Ostali su mu mrtvom dužni. Pisala sam Milanoviću, poslala sam jedno emotivno pismo, bez ikakvih uvreda. Ali on nikada nije odgovorio. Pare nismo dobili, a on je čak išao dotle da je javno govorio kako nam je isplaćen Goranov novac. Ne znam čemu sve to, naš sin bio je korektan prema njima. Čak im je oprostio jedan deo duga i automobil - rekla nam je Goranova majka i dodala:

foto: Privatna Arhiva

Hvala Poledici

- Gospodin Mirko Poledica iz Sindikata fudbalera nam je pomogao, dao je sve od sebe da nam ljudi iz Jagodine isplate novac, ali nije vredelo - zaključila je Milanka Gogić.

Ispunio san u Zvezdinom dresu

ZADOVOLJAN OTIŠAO NA ONAJ SVET

Prema rečima Milanke Gogić, njen pokojni sin Crvenu zvezdu je voleo više od svega i ispunio je san kad je obukao dres kluba s Marakane.

- Zvezdu je voleo više od nas. Otišao je na onaj svet zadovoljan što je uspeo da zaigra za prvi tim i da te godine sa Zvezdom osvoji duplu krunu - kaže Goranova majka Milanka Gogić.

Nije mu odgovarala Kina

KRIO DA MU NIJE DOBRO

Goran se nije dobro osećao kad je otišao u Kinu.

- Nije mu odgovarala klima u Kini, nije mogao ni da jede, ali nama nije želeo ništa da kaže jer je znao da bismo istog trenutka otišli po njega. Išao je do kraja, dao je glavu za fudbal - rekla nam je Milanka.

LIČNA KARTA

Ime i prezime: Goran Gogić

Datum rođenja: 24. april 1986.

Datum smrti: 3. jul 2015.

Mesto rođenja: Vrbas

Klubovi: Jedinstvo Ub, Čukarički, Napredak, Javor, Jagodina, Crvena zvezda, Ćingdao

Državljanstvo: srpsko

Sin jedinac

Bio Oženjen

Nije imao decu

Kurir / Anja Vukašinović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Leonardo, odluči šta želiš!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track