(VIDEO) GLUPOST MNOGO KOŠTA: Poklonjeni penali tradicija večitih rivala
Foto: Printscreen

NESMOTRENOST DUŠANA ANĐELKOVIĆA NIJE USAMLJENA

(VIDEO) GLUPOST MNOGO KOŠTA: Poklonjeni penali tradicija večitih rivala

Fudbal -

Boban Bajković skrivio besmisleni jedanaesterac koji je Zvezdu koštao poraza od Bordoa, a Aleksandar Miljković „sahranio“ Partizan protiv Genka

Besmisleno napravljen penal Dušana Anđelkovića u duelu protiv Irtiša koštao je Crvenu zvezdu pobede u prvom meču kvalifikacija za Ligu Evrope (1:1), ali crveno-beli imaju priliku da sledeće nedelje pred svojim navijačima dokažu da su kvalitetniji tim.

foto: Printscreen

Međutim, njegov slučaj nije usamljen - u skorijoj prošlosti umeli su fudbaleri Zvezde, ali i Partizana, da u trenutku pomračenja svesti skrive jedanaesterce koji su kasnije imali daleko veće posledice.

Kad su crveno-beli u pitanju, pamti se meč protiv Bordoa iz 2012. godine, kad je nakon izjednačujućeg gola Nikole Mikića u 90. minutu, koji je vodio srpski tim u Ligu Evrope, tadašnji golman Boban Bajković napravio potpuno sulud prekršaj. Žoan Gufran taj poklon nije propustio da iskoristi i francuski tim je slavio rezultatom 3:2, a ekipa je ostala bez plasmana u grupnu fazu evropskog takmičenja.

foto: Printscreen

Godinu dana ranije desni bek Partizana Aleksandar Miljković na susretu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Genka skrivio je vrlo sličan jedanaesterac kao Anđelković koji je Belgijancima doneo potrebnih 1:1 i prolaz u poslednju rundu kvalifikacija.

Kurir / K. R.

Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Vruće kuglice i kod UEFA ?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track