(VIDEO) MANDŽUKIĆ OTKRIO TAJNU IZ SVLAČIONICE JUVENTUSA: Evo koji igrači su se potukli pre finala Lige šampiona sa Realom
Foto: Reuters

ALEGRI REŠAVA PO KRATKOM POSTUPKU

(VIDEO) MANDŽUKIĆ OTKRIO TAJNU IZ SVLAČIONICE JUVENTUSA: Evo koji igrači su se potukli pre finala Lige šampiona sa Realom

Fudbal -

Hrvatski fudbaler Mario Mandžukić konačno je otkrio detalje incidenta u svlačionici Juventusa uoči finala Lige šampiona sa Real Madridom.

Mandžukić je govorio o sukobu Leonarda Bonućija i Danija Alveša, ujedno objašnjavajući zašto je torinski klub obojicu prodao ovog leta.

"Bonući i Alveš su stvarali haos u svlačionici i njihovim odlaskom ponovo se sve smirilo", počeo je priču hrvatski golgeter za sajt spaziomilan.it, a prenosi "Fudbal-Italija".

Mandžukić se vratio na finale u Kardifu.

"Leo i Dani se ionako nisu podnosili, a te večeri kada smo ušli u svlačionicu, Alveš je odvrnuo 'Samba de Žaneiro" do daske. Meni je to bilo glupo, ali sam ga ignorisao. Međutim, Leo nije".

"Leo je rekao da će mu slomiti obe noge za tri sekunde ako ne ugasi muziku. Alveš mu je odgovorio da ga uopšte nije briga šta će biti u finalu, jer je već tri puta osvajao Ligu šampiona, za razliku od Modrića. Tada ga je Leo uhvatio za vrat".

Usledila je reakcija trenera Masimilijana Alegrija.

"Kao svaki pravi lider, Alegri ih razdvojio i rekao: 'Ne zanima me ko je započeo, kad se završi ova utakmica obojica letite iz kluba", rekao je Mandžukić, strelac jedinog gola u porazu Juventusa od Reala (1:4).

I tako je i bilo - Dani Alveš je otišao u PSŽ, a Bonući u Milan.

Međutim, kada je ova priča obišla Evropu, Mandžukić se oglasio na "Instagramu" i dematovao da je sve to rekao.

"Razgovor je izmišljen. NIKADA nisam izjavio tako nešto. Ko god me poznaje zna da nikada ne govorim ljudima iza leđa. Ako imam nešto da im kažem uvek to kažem u lice, a ovo nisu moje reči", napisao je Mandžukić.

(Kurir.rs, Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track