MILOJEVIĆ: Bilo je dosta dobrih elemenata, ali ima i dosta toga da ispravljamo
Vladan Milojević, Crvenazvezdafk.com, Foto: Crvenazvezdafk.com

1. kolo Super lige

MILOJEVIĆ: Bilo je dosta dobrih elemenata, ali ima i dosta toga da ispravljamo

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da ja zadovoljan pristupom svoje ekipe u večerašnjoj pobedi nad Radničkim na startu Super lige i dodao da bilo dosta dobrih elemenata, ali i onih koje treba ispraviti.

"Naši ciljevi su uvek veliki, kao što sam i rekao pre utakmice. Posle iscrpljujuće utakmice u četvrtak želeo sam da vidim mentalno ponašanje mog tima, kako će se okrenuti ka domaćem prvenstvu. Ovo je jedna profesionalna pobeda koja je mogla da se završi sa još više pogodaka. Bilo je dosta dobrih elemenata, ali ima i dosta toga da ispravljamo", rekao je Milojević novinarima posle meča.

Zvezda je večeras na svom stadionu pobedila niški Radnički sa 3:0 na startu nove sezone Super lige Srbije

"Znali smo da će utakmica biti teška. Lako je sada pričati posle utakmice kada se završi. Vreme nam ne ide u korist, toplo je i sparno. Igračima treba više vremena za oporavak. Mi smo se istrošili u četvrtak, a za svaki meč treba dosta energije i fizičke pripreme da bismo imali ritam svih 90 minuta", rekao je on.

Milojević je rekao da se ekipa polako okreće predstojećem meču protiv Sparte iz Praga u kvalifikacijama za Ligu Evropa.

On je čestitao igračima Radničkog na borbenosti, a pozvao je i navijače da u nastavku sezone pružaju veću podršku igŕačima.

Trener Radničkog Peter Pakult ocenio je da je Zvezda zasluženo pobedila.

"Zaslužena pobeda Zvezde. Videli smo da je Zvezda mnogo boljoj formi od nas. Ove četiri utakmice u Evropi su im donele sigurnost u pasu. Mi moramo da se pojačamo, imamo suviše mladu ekipu", rekao je Pakult.

Beta, Foto: Crvenazvezdafk.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track