DVA LICA BOAĆIJA: Za noć prokockao 30.000 evra! Kupio auto klupskom vozaču
Foto: Dado Đilas

KAKAV JE ZVEZDIN AS VAN TERENA

DVA LICA BOAĆIJA: Za noć prokockao 30.000 evra! Kupio auto klupskom vozaču

Fudbal -

Fudbaler iz Gane u jednom danu pokazao je veliko humano srce, ali i sklonost porocima, saznaje Kurir. Najbolji strelac crveno-belih ipak ne želi da govori o tome

Znamo kakav je Ričmond Boaći na terenu, a Kurir vam otkriva kakav je najbolji strelac Crvene zvezde privatno. Samo u jednom danu napadač iz Gane pokazao je dva lica. Ljubimac Delija jednim gestom je pokazao veliko srce, a drugim sklonost ka porocima.

foto: Facebook

Rasipnički život

Poput mnogih svetskih poznatih i uspešnih fudbalera, i Zvezdin Ganac se odao jednom poroku - kockanju. Kurirov izvor bio je svedok na licu mesta kad je Boaći za samo jedno veče u jednom poznatom beogradskom kazinu prokockao čak 30.000 evra. Fudbaler je to veče igrao rulet, ali nije imao sreće, pa je iz kazina izašao kraći za veliku sumu. Prema Kurirovom izvoru, Ganac je redovan gost ove elitne beogradske kockarnice i nije mu prvi put da izgubi veliki novac. Ali daleko od toga da je Boaći jedini fudbaler u Srbiji koji se odao ovom poroku, pošto su beogradske kockarnice prepune kako javnih ličnosti tako i sportista koji noći provode uz sto za rulet i poker aparate.

Lep gest

Da Boaći nije samo kockar već i veliki čovek, pokazao je njegov gest istog dana. Zvezdin Ganac obradovao je vozača klupskog autobusa pošto mu je poklonio ni manje ni više nego automobil. Boaći mu je kupio beli „reno megan“, kojim je Zvezdin vozač bio oduševljen.

Ovim lepim gestom fudbaler se nije pohvalio, niti je o tome želeo javno da priča, ali se zato supruga Zvezdinog vozača zahvalila porukom na Instagramu.

- Veliko hvala velikom čoveku s velikim srcem - napisala je ona na Fejsbuku.

foto: Facebook

Dobro se dobrim vraća

VRATIO SAT MAŽIĆU

Da se dobro dobrim vraća, pokazuje i priča o kojoj je Kurir pisao pre dve godine. Tada je Zvezdin vozač nakon jednog večitog derbija pronašao skupoceni sat koji je sudija Milorad Mažić zaboravio, a iste večeri pobrinuo se da sat bude vraćen vlasniku.

Kurir / Anja Vukašinović

Foto: Facebook, Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Zašto će biti kažnjen Partizan i šta čeka Zvezdaše u Pragu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track