VIDIĆEVU PESMU NAVIJAČI NEĆE PEVATI: Matiću, izvini, ali jedan je Nemanja!
Foto: Profimedia

Apel navijača

VIDIĆEVU PESMU NAVIJAČI NEĆE PEVATI: Matiću, izvini, ali jedan je Nemanja!

Fudbal -

Prezadovoljan sam dolaskom Matića, ali postoji samo jedan Nemanja iz Srbije i on se nije plašio ničega, napisao je jedan navijač

Koliko je Nemanja Vidić ostavio traga u Mančester junajtedu i koliko ga navijači poštuju, najbolje se vidi u činjenici da je na društvenim mrežama pokrenuta akcija da se pesma koja je posvećena bivšem kapitenu ekipe s Old Traforda ne peva novom srpskom reprezentativcu u dresu „crvenih đavola“, Nemanji Matiću.

Podsećanja radi, pristalice ekipe Žozea Murinja godinama su skandirale: „Nemanja, oooo, Nemanja, ooo, on dolazi iz Srbije, on će vas jeb*no ubiti“, aludirajući na njegovu požrtvovanost i fizičku snagu. Sada kad je u klub došao novi srpski fudbaler istog imena, veliki broj navijača Mančestera insistira na tome da se ta pesma ne peva, već da se smisli neka nova, jer niko ne može da se meri s Nemanjom Vidićem.

- Prezadovoljan sam dolaskom Matića, ali postoji samo jedan Nemanja iz Srbije i on se nije plašio ničega - napisao je jedan navijač, dok je drugi istakao:

- Ova pesma pripada samo jednom čoveku. Kapitenu, legendi, lideru. Nemanji Vidiću!

K. R.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO : Zvezdina muka - ko će zameniti Jovičića?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track